ayseguloks Sabihak 17+1 mid bulantısı kusma bel ağrısı 😭 ama herşey kızım için geçen pazar cinsiyet partisiyle öğrendik kızımız geliyor
babymrv Sabihak 16+5 teyiiiz kızım olacakk 👧🏻🎀🎀 hareketlerini hissediyorum ama gaz mı bebişin hareketleri mi emin olamıyorum 😬 düzenli hareketler değil arada vuruyor 😁
DiplomaliEvHanimi 16+3 haftalığım güzel gidiyor simdilik asiri terlememi saymazsak 😅 1 haftadir hareketlerini az az hissediyorum çok şükür 😍
Bgmky Sabihak Ocak 6-7 gibi doktor ama her bebek gününde doğmuyor. Aralık sonuna doğru olur sanki 🤷🏻♀️
Mom092 Bgmky ayy benmkide oyle denk geliyor 2020 de gelmesinler 😂 21 de gelsinler 🥰 sagliklaa insallaaahh
berna_demir 16+6’yız bizde, daha cinsiyet öğrenemedik Allah nasip ederse bayramdan sonra inşallah 🥰 2 akşam önce içimde çok hafif bir kıpırtı hissettim sanki içerden bir şey bana dokunuyormuş gibi 🙈
minikos 16+5teyiz bizde 👼🏻 Yarın kontrolümüz var bakalım cinsiyet öğrenebilcek miyiz 😍 etrafımda herkes erkek diyo bende hep erkek hissediyorum bakalım çıkacak mı ☺️