Deletedmom399 Dilruba92 duydum o sayfayı ama görmeden de almak istemedim etrafınızda alan var mı acabaa ?
Dilruba92 Deletedmom399 Evet kuzenim aldı çok memnun kalitesi kumaşı çok güzel kullanışlı olması bana sevdirdi hemde gerçekten uygun Istanbuldaysaniz magzasida var direkt de alabilirsiniz ben internetten sipariş vericem bu ay
Deletedmom399 tugbaayaz bende çok ağır ve hantal olmasın istiyorum çok kararsız kaldım araştırdıkça çeşit artıyor iyice gerçekten sonra daha hafif araba arayışına girme olayı var çok detaylı bu işler
tugbaayaz Deletedmom399 aynen ben 6 yıl bebek mağazasında çalıştım hemen hemen her müşteri bebek 6 ayı 1 yaşı geçtikten sonra gelip ikinci arabayı aldılar çok pişman olanı gördüm o yüzden dedim sanada canım yinede sen bilirsin
Deletedmom399 Melek-kaim-15 aslinda sordum hastaneme çok sorun değil ama tercihimiz pusetten yana dedi bende arabayla falan bi yere giderken sadece puset bile yanımıza alsak olur diye pusetli bisey bakıyorum. Bulursanız paylaşın 😊
Deletedmom399 Deletedmom306 dünden beri baktigim yegane araba dün duydum görünüşü falan çok hoşuma gitti sadece biraz gibi görünüyor. Birde ağır mi kendim kullanımda sıkıntı yaşar miyim sizce?
Deletedmom306 Deletedmom399 ✔️Yok kuzum zaten ilk 5- 6 ay pusetli kullanıyorsun sonra port bebeye geçiyorsun. Öyle aman aman bir ağırlığı yok ki ben sezeryan doğum yaptım hiç zorlamadı beni.
Deletedmom399 Deletedmom306 bende sezeryan olacağım canim o acıdan da düşünmüştüm ama sevindim listenin başına aldım tesekkur ederim 😊
Deletedmom399 tugbaayaz çok haklısın canim ekstra masraf işte değerlendirecegim çok teşekkür ederim 😊
Deletedmom399 Dilruba92 istanbulda değilim ama ordan araştırabilecek tanıdıklarım var bastırayım bende teşekkür ederim 😊
minikcasper Minikmucizem3 travel alan sonradan bastona geçti hep burda da öyle yazanlarda var kendi çevremde de. Ben tercih etmiyorum hem ağır hem kaba hem çok yer kaplıyo. Ben baston modellerinden birini alacam. Herkesin kendi tercihi 😄