Babyme Altan Cebeci şiddetle öneriyorum o kadar güzel fotoğraflar verdiki.. 22. Haftamda gitmiştim yaklaşık 45 dk sürdü yüzünü tam net gösteriyor parmaklara kadar bakıyor ondan sonra hiç bi yerde bebeğimi o kadar net göremedim
Aselumay Gul32 ya kesinlikle hepsi farklı farklı insanlarla muhatap oluyor aksama kadar rabbim sağlık versin evlatlarımıza da doktor meselesi nir sekilde çözülüyor 😊
Mucize2188 Asl_i merhaba benimde bayram sonu randevum var Emre hocaya muayene ücreti ne kadar açaba öğrenebilir miyim
Hccrr1 Asl_i merhaba, bende Emre beyi duydum bugün kliniğine ulaşmaya çalıştım ama açan olmadı öğle saatine denk geldi sanırım. Muayene ücretini sizden öğrenebilir miyim acaba? İkili test değil benimki dşük yaptım 2. Gebeliğe hazırlık için gitmek istiorum
Asl_i Hccrr1 merhaba, Emre beyin çalıştığı klinik şu anda tadilatta diye biliyorum, instagramda görmüştüm. Ben Emre beye yalnızca detaylı ultrason için gittim, ücret 650 TL.
Asl_i Hccrr1 bir de detaylıya Çorlu’da girdim ben. İstanbul’da fiyatlar değişiyor mu bilmiyorum. Benim gittiğim hastane Emre bey ile anlaşmış, haftada belli günler geliyor. Randevu bulmak da bayağı bir zor. Yoğun biri diye biliyorum.