Izlem_trky55 Eeisitan tamam canım benım hadi hayırlı haberler alırsın inşallah bende beklıyorum ıkıncı kez geldım ayrıntılıya yuzunu ve kalbını goremedıklerı ıcın
Eeisitan Izlem_trky55 canım çıktık hastaneden çok şükür ölçümler herşey normal sadece sırtını göremedi hareket etmediği için ona tekrar gidicez ve kız dedi 😊
symslmz ikizannesii06 doğum, iki gece yatış, yemekler refakatci dahil, annenin mıayenesi bebeğin 5. Gün muayenei isitme testi topuk kanı dahil
Izlem_trky55 Eeisitan canım ne kadar ücret ödedin peki ben hatıce hanıma gelıcem begenmedım ultrason kağıdı verdı mı burdan atabılır mısın bende gırdım cıhazı fln hıc begenmedım
Eeisitan Sermec27 canım hastaneden çıktım şimdi gebelik paketi diye bi uygulamaları yokmuş bizim kontrollerimizde normal çıktı çok şükür 🙂
Sermec27 Eeisitan anladım canım neyse sorun değil hakkımızda hayırlısı olsun ben Bülent beye başlamayı düşünüyorum sen hangi doktora gidiyorsun bu arada sevindim sorun cıkmamasına 🌸🥰
Eeisitan Izlem_trky55 ben hatice hanıma bugün muayene olmadım ama raporu verdi radyoloji doktoru 400 tl ödedik
Eeisitan Izlem_trky55 ayrıca bakarken kaydettiği görüntüleride cd ye aktarıp verdiler bizim ultrasonumuza bakan doktor Ercan korkmaz dı.
Mkblgrlyn Sermec27 tek onun muayene ucreti pahali vallahi digerleri 150 tl biz cazip bey e 265 mi ne verdik
Eeisitan Sermec27 hatice yağmurkaya balkay doktorum ama bülent sürücüye gidem ve memnun olan tanıdıklarımda var hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı evlatlara kavuşmayı isteyen herkese Rabbim aratmadan nasip etsin 😊
Izlem_trky55 Eeisitan hızlıresim yükle den yüklüyorsun canım google yazıp daha sonra altta forumlarda paylaşılcak link var onu kopyalayıp buraya yapıstırıyorsun
Izlem_trky55 Eeisitan eğer yapamıyorsan canım benım ınstagram hesabımdan da atabılırsın 🥰 kullanıcı adım izlemtrky 🥰