Btlgnr Gof muayene sırasında eşleri de alıyor mu içeri? ben de haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum da kendisine 😊
Eeisitan Btlgnr alıyor nisan ayında başladım ben muayenelere eşimle gittim hep sorun olmadı nisanda yengem doğum yaptı o da abimle gidip sorun yaşamadı En son kontrole gittiğimde aynı hastanede başka bir kadın doğum doktorunun eşleri almadığına şahit oldum
Sermec27 Bir de arkadaşlar Samsun medicana da gebelik paketi var mı varsa ücreti ne kadar ve muayene ücretleri ne kadar
Sermec27 Eeisitan canım Samsun medicanaya mı gidiyorsun acaba dogum paketi var mı ya da muayene ücreti ne kadar
Eeisitan Sermec27 evet samsun medicana yarın gidicem yine bilgi almaya çalışırım doğum paketi hakkında
Sermec27 Eeisitan cok makbule gever canım bana yazarsın burdan ben de Bülent sürücüye gitmeyi düşünüyorum gebelik yok ama onunla başlamak istiyorum
Eeisitan Sermec27 canım hastaneden çıktım şimdi gebelik paketi diye bi uygulamaları yokmuş bizim kontrollerimizde normal çıktı çok şükür 🙂
Sermec27 Mkblgrlyn canım peki gebelik paketi var mı blr de cazip bey profesör ya dogum ücreti ve muayene ücreti değişiyor mı profesör oldugu için
Mkblgrlyn Sermec27 tek onun muayene ucreti pahali vallahi digerleri 150 tl biz cazip bey e 265 mi ne verdik
Izlem_trky55 Eeisitan tamam canım benım hadi hayırlı haberler alırsın inşallah bende beklıyorum ıkıncı kez geldım ayrıntılıya yuzunu ve kalbını goremedıklerı ıcın