Yenidenanne Senatlk bende yeni öğrendim onu ve üzüldüm açıkcası ata sağlıkta alev hanım varmış bide onu denicem bakalım nerde karar kılcaz
Senatlk Yenidenanne ben bucada oturuyorum ama ayrancılar medifema dr ayşe inmez e gidiyorum bütün sülale onda doğum yaptığı için güveniyorum.uzak diye melek hanımı tercih etmişyim ama oda gidince başka doktra güvenemem artık
Alinmavi Sirinsirin ben demedim onu baskasiyla karistiriyosun canim. Ben dogum ucretlerini bilmiyorum kurum anlasmali oldugum icin sormadim hic
Glsmumul Burcinsahin3 medicalparka gidiyorum funda hanıma çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan
firdevs zgeKurtuldu ben de Atatürk mahallesindeyim canım neresindesin ben Mevlana ilk öğretim okulunun karşısında oturuyorum 🤗
Sirinsirin Alinmavi ayy pardon canımm kusura bakma yanlışlıkla sen kalmışsın aklımda. Fiyat araştırıyorum da herkese farklı söylenıyo sanırım yada paketler başka,kusura bakma canım ❤
Glsmumul RabiaT bizde 17 olucaz yarın 😊 haftasonu kontrolünümuz. Doğum fiyatlarini sormuşmuydunuz güncel fiyat ne acaba sormak istiyorum bu gidisimde.
Huriye3509 Merhaba hanımlar Gaziemir nevvar salihe gidiyorum doktorumdan memnunum ama doğum için emin değilim orda doğum yapan varmi acaba
RabiaT Glsmumul ben hiç sormadım aslında bugün gittim aklımdaydı ama unuttum 😯 arkadaşım 2 yıl önce doğum yapmış 4000 civarı bi fiyat hatırlıyorum ama net değil tabiki o yüzden ne söylesem yalan olur 🤗 eğer öğrenir banada söylersen çok sevinirim 🤗
Sirinsirin Alinmavi bu alşam gidiyoruuuum,çok heyecanlıyımmm..unutmazsam kesin soracağım canım🐣🙏🏻 Çok saol,tekrardan kusura bakma karıştırmışm ben ..
Glsmumul RabiaT cumartesi bilgi aldığımda söylerim tabiki 😄 yeni yıldan sonra degisicekmi onuda sormak istiyorum hem.
RabiaT Glsmumul gerçekten çok iyi olur ben çok unutkan oldum. Kontrole gittiğimde telefonuma not eklemek zorunda kalıyorum yoksa hastaneden çıkınca geliyo aklıma 😂 bide bebeğimi görmenin heyecanı eklenince aklım tamamen uçuyo 😂😂😂
RabiaT NeslihanAyanolu kesinlikle öyle hem normal muayeneye gittiğimde hemde bi problemim olup aradığımda hemen ilgileniyo sağolsun doktor seçimi gerçekten çooook önemli. İzmire geleli 2 sene oldu tanımıyorum kimseyi yorumları okuyup gitmiştim pişmanda olmadım doğru seçim yapmışım 🤗