Esma1290 Minikannesi00 bugün olcam kısmet olursa baya tedirginim. İlk defa alttan muayene olcam uyku bile uyyamadim 🥺
zglpmb kedilervekaranfil çook yoğun ağrılar çektim ve çekiyorum diyebilirim, özellikle geceleri kalça ve vajina kemiklerimin ağrısından inleye inleye uyuyorum. 2 gün önce çatı muaynesi oldum, 3 cm açıklığım vardı. Bende uygun olup olmaması yüzünden değilde açıklık oluyor diye o kadar ağrım oluyor
Merveee07 Melek-kaim-15 bende bebek dondugunden beri 30 haftadan beri canım çatı agriisi mahfetti alt kiyafetimi giyemiyorim bacağı kaldırınca çatı agrisi bağırtıyor yatakda dönerken sağa sola resmen bağırıyordum doktor norml dedi magnezyum kalsiyum baslamisti rahatlamıştı m bayağı şimdi 37 ye girdim daha ağrıyor muayene de çatinda sorun yok ama karın kemiğin basık bebek kanalı atlayamayabilir muhtemelen zorunlu sezeryan dedi yarın tekrsr bakicak ona göre bayram sonuna gün vericek 5 ağustosa öyle dedi
kedilervekaranfil Merveee07 Bebek çok mu aşağıda da o kadar ağrınız oldu acaba? Benim de bugün ilk defa bakılacaktı ama pazartesi gidicem. Hiç ağrı yok hiç baskı yok. Tamam koca göbeğim var top taşıyorum sanki o kalkmama eğilmeme engel oluyor ama hiç devamlı süren bir ağrım olmadı çok şükür ben de bu rahatlığın sonunda zor doğumdan korkuyorum. İnşallah bebeğin ve senin için en doğru doğum şekli seçilir hayırlısı olsun hepimiz için
Merveee07 kedilervekaranfil canım bebek akssine hep yukarıda şu an 37 haftadayim karnım da bebekde hala yukarida sadece başı aşağı pozisyonda ama doktor bana kalsiyum magnezyum takviyesi yapınca geçmişti eksiklikten de olabiliyormus
kedilervekaranfil Ağrısız çatı güncellemesi 😄 Hiç çatı ağrım olmadı acaba çatım dar mı diyordum, 37+6’da çatı muayenemi oldum. Muayene çok kolay geçti. Çatımın normal doğuma uygun olduğu, 3,500 grama kadar rahat doğurabileceğim söylendi 💕💛