Esragg Selcann94 39. Haftadayım bnde de tık yok ilk dogumum 37 +5 ti oysaki sıcakta kırkı görmek istemiyorum yaa😟🙈
Mehtee Selcann94 39 olduk bizdee sicakliklar bitirio beni ama. Onda ne nisan ne bisi bi 40 kusuru goruruz gibi gelior😂
Frozen-06 Selcann94 bende 40+1 sanci manci yok 2 gunde 1 hastanedeyim ama olmuyor herkes ariyor tık var mi diye🤦♀️😁 valla sıkıldım artik neden gelmiyor bu bebisler
DuyguY Valla benimkinin içerde dura dura dişleri çıkacak artık 😂😂😂40+4 oluyoruz yarın kontrolümüz var ne dicekler bakalım
Selcann94 AnneyimHamileyim bugün çok baskı var bakalım her gece bugün gelir die kendimi kandırıyorum bakalım artık Allah yardımcımız olsun tez zamanda kavuşalım 🤲🏻
AnneyimHamileyim Selcann94 Bende öyle her sancıda aceba şimdi mi diyorum ama yok amin inşallah canım ♥️
Selcann94 AnneyimHamileyim sizin kaç oldu ara ara şiddetli kasılmalar oluyo ama nişan gelmeyince inanmıyorum bgn aşırı kasılma var bide baskı gelirmiki 🙄😁
AnneyimHamileyim Selcann94 Benimde çok oluyor tamam bu sefer gerçek sancı diyorum ama geçiyor birinci 39+6 da doğdu ikinci 40+2 bekliyoruz bakalım
Selcann94 Suleyigit suniyle doğurtacaklar yani 🤦🏻♀️ Neyse canım bebeğine kavuşacaksın bnde gelmezse gidecem tıpış tıpış suni yicem 😁