Hira_meyren Seherr teşekkür ederim ☺️☺️ iki oğlum var bir kizim simdiki daha belli değil. Ve kızım daha 1 yaşında sürpriz oldu bize bebek ☺️☺️
Kahve Hira_meyren bende iki oğlan dan sonra kız bekliyorum nasipse 3. Doğumun nasıl oldu acaba kolaymiydi
Hira_meyren Emineesen masallh ne güzel genç yaşta anne olmak güzel bence tamam çoğu şeyden fadakarlik yaoiyorusn ama şükür ki coxuklarimiz sağlıklı
Erdeminannesi0219 Emineesen neyi normal anlamadım ben 27 yaşındayım 2.bebeğime hamileyim yine de erken oldu diyorum siz 30 a kadar post sahibi arkadaşla kafa kafaya verir futbol takımı kurarsınız 🤣🤣
Melek-kaim-15 Maşallah hiç korkulacak birşey değil doğum galiba herkes ilkin korkusunu acısını unutmuş ne güzel darısı bana 😂 Allahim birinciyi bı dogursam da daha dogurmicam diyorum artık
Hira_meyren Melek-kaim-15 korkulacak birşey yok canım benim rabbimiz yardım ediyor zamanla o acılar diniyor yerini tatlı anılar alıyor hic korkma rabbine sigin hayirlisi ile kucağına alırsın insalhh
Emineesen Hira_meyren cnm senin iki oglunda yerlesme kanamasi oldu mu yada kizla erkek nasildi bunu da oyle anlaman lazim ikisini de yasamissin
Hira_meyren Emineesen benim 3 hamilegide de kanamam oldu ama erklerde hiç mide bulantısı felan tiksinme yada aşırı duygusallık yaşamadım kızda yaşadım bunda da yaşıyorum ama nasip artık ikimizde safglikli bir şekilde kurtulalım önemli olan o ☺️ tabiki gönlüm kızdan yana ama 😜
Tubasahra Emineesen benimde 2 oğlum bı kiİm var hiç birind yerleşme kanaması olmadı erkeklerde mide yanmam çok oldu kızda baş dönmesi uykusuzluk mahvetti
Tubasahra Hira_meyren Ben varım hala alışamadım 🤭 9 haftalık olduk inanılmaz baş dönmesi iştahsızlık halsizlik çok fena ilerliyor kasılmalarım çok fazla
Tubasahra Hira_meyren yok yav hala alısamadim doğunca alistirir beni 🤭Gittim kalp atışlarını dinledik çok güzeldi baya büyümüş her hamilelik ilk gibi heyecanlı ya 😁
Emineesen Hira_meyren benm iki kizim var onda olmadi ama bunda oldu hemde simsiyah bi kan bi ped kirlendi mide bulantim yok bas donmesi halszlk var hep karnimdan kilo aldm 14 haftslk ama hareketini hissettm sence
Tubasahra Hira_meyren hosbuldum bu arada ☺️Bende bı aksilik olmazsa 12. Haftada gitmeyi düşünüyorum.bayramdan sonra yine yanında dursun die progestan verdi kasılmalarım için magnezyum verdi