Hira_meyren Selam kizlar 4 bebegini bekleyen anneler ne durumdasıniz ne gibi şikayetleriniz var ne 4 bebeğime hamileyim 10 +5 aşırı derece yorgunluk var hep halsizim sizde durumlar ne ☺️☺️
Deletedmom414 Hira_meyren 4 bebeğe derken canım 4.cumu 4uzmu beynim yandı yahu ama maşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻🧿♥️
Seherr Hira_meyren oyyyy maşallah helal olsun size ben şuan ikinciye hamileyim ve bebek defterini kapatıyorum artık 2 yeter diye düşünüyorum 🥰🥰 allah bağışlasın evlatlarınızı cinsiyetleri ne acaba merak ettim 😇😇
Hira_meyren Seherr teşekkür ederim ☺️☺️ iki oğlum var bir kizim simdiki daha belli değil. Ve kızım daha 1 yaşında sürpriz oldu bize bebek ☺️☺️
Fatmaada2015 Kahve bende 3. Bekliyorum bir kızım bir oğlum war bir kızım daha olacak 17 haftalık şuan
Hira_meyren minikmucizem1_ 25 yaşındayım sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı bu bebek sprial ile hamile kaldım 😢
minikmucizem1_ Hira_meyren ayy ben 23 yaşındayim ilk bebeğim kendimi 4 çocuklu düşünemedim 🤭 Allah bağışlasın ins🤗
Erdeminannesii Hira_meyren nasıl oldu spiralle hamile kalmanız ne zaman taktırmıştınız muayeneye falan gitmediniz mi kaymışmı bende düşünüyorum da spiral o yüzden soruyorum canım