Hale5555 Ankara’da tüp bebek yaptırıp memnun kalanlar yazabilir mi ? Nerede ve ne kadar a mal oldu acaba ?
Mucizemsinseenn Hale5555 anatolia da yaptırmıştım 2 sene önce baya ilgililer şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum
Sedos5066 Hale5555 gürgan clinik çok kişiye özel tedavi uyguluyorlar gebeyim şuan biraz maddi yönden pahalı ama
Mucizemsinseenn Hale5555 bide Ahmet ve Mehmet Erdem diye iki kardeş doktor varmış herkez çok övüyordu şükürler olsun benim bebehim oldu gerek kalmadı olmasaydı onlara gidecektim
Anneolmayahasret Hale5555 atm plaza cankaya prof dr. Bulent berker Onda ilk tedavimde tuttu, kuzenimin bulent hocada ilk denemede tuttu ikiz Arkadasimin bulent hocadailk denemede tuttu ikiz👼👼 Sizede siddetle tavsiye ederim kesinlikle bulent hocaya gidin😊😊
Mucizemsinseenn Hale5555 bizim embriyolar genetiğe yollandı ve sağlıksız çıktı o yüzden transfer oldu genetik felan vardı bizim işin içinde o yüzden normal tüp bebeğe göre kat kat pahalı ölüyor
Sedos5066 Hale5555 baran celtemen benim doktor ama timur gürgan da takip ediyo dosyaları transfer filan o girmişti benim
Emine0106 Bende özel ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım dr adı kubilay vicdan ve cok ilgililer rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻
Emine0106 Evet orda ilk denemede tuttu canım ama genartta bir kere anatolia bir kere yaptırmıştım onlarda tutmamıştı
Hale5555 Emine0106 canım Anatolia da muayene oldum ama aklımda soru işaretleri kaldı bilmiyorum oraya gider miyim sen önerir misin
Sedos5066 Hale5555 bende alsancaktayim dediğim yere git randevu al skinti ne anlat elinde belgelerin varsa göster bi görüş sonra hangi hastane yakın gelirse ona gidersin ben buraya giderken bu düşünce ile gitmiştim
Hale5555 Anneolmayahasret yaaaa gerçekten mi Bülent hocamı da duydum ona mı gitsem ya Güler yüzlü demi 🙂 birde ne sorucam istenirse ikiz konuluyor mu