Prensesannesi43 KızKızlar bi sorun olcakti 37+2 yim 2 günden beri karnım bi yerde toplanıp sertleşip 5 dakika sonra normale dönüyo ve alr tarafıma baskı oluyo ve yuvalarım geliyo hep bunun neden olduğunu bilen var mı acaba başına gelenler neden olur boyle
Nursen977 Prensesannesi43 bende 33 haftadayım düzenli kasılmalarım vardı sancım çıktı gitsene hastaneye doğum zamanın gelmiş bide
Mihre Prensesannesi43 Dakika tutun eğer düzenli şekilde oluyorsa hemen hastaneye gidin.Vaktiniz gelmiş,belki doğum başlıyordur bilemeyiz.
perihankrkya Prensesannesi43 benim öyle olmuştu 36+3 de doğum yaptım cnm sezeryan a aldılar saat 00.14 de bebişim dünyaya geldi 😊nst baglanin derim benim yüksek çıktı hep sertleşme var-dı birde sancim var di
Prensesannesi43 Nursen977 yarın sabah kontorlum var onun icin beklemek istedim beklemesem mi ki ya bilemedim
Tortilla Hastanede napcakkı dogum sancısı olamaz cnku onu anlar oyle hafıf olmaz. Doktor bıle 5 dkda 1 e dusunce gel dıor dogum sancıları
Nursen977 Tortilla benim sancım bile yoktu kasılmam oluyodu hastaneye geldim erken doğum ihtimalim var sancı tavan çıktı
Prensesannesi43 perihankrkya hmm anladım rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah teşekkürler
Bvzzz Nursen977 kasılma tam olarak nasıl oluyor acaba ya bende de karnımın Bi yerde sertleşme oluyor ama bir tarafını mı dayıyor bebiş yoksa dediğiniz kasılma öyke bişey ki ayırt edemiyorum tam olarak nasıl olacak
Umrann_ Nursen977 bisey sorabilir miyim acaba 🙈 benim karnım gün içinde ve geceleri sürekli sertleşiyor ve rahmimin tam üzeride aynı şekilde baskı ve ağrı oluyor. Bunlar kasılma mi acaba ilm gebeliğim oldugu için bende acemiyim hiç bilmiyorum bunları 😣
Nursen977 Bvzzz evet öyle oluyor ama düzenli şekilde olması lazım dakika tutun düzenli şekilde kendini sıkıp bırakıyosa bebek
Nursen977 Tortilla işte bizde doğumun gelmiştir diyoruz bişey demiyoruzki😅 erken doğuracak olan benim sanırım
Tortilla Nursen977 demek ıstedgm yalancı kasılma bunlar benm 36 dan beri boyle 😁 nstde sancıda cıkıyor ama dogum baslamıyır oyle hemen.
Ebruaydn Prensesannesi43 sertleşme şancı oluyor diy3 biliyorum ama bunu siz hissetmiyorsunuz görümcem doğum yapacağı zaman doktor öyle söylemişti ona
Leylasnsy Kızlar benimde 32+1 im. 55 günüm var doğuma ama her gün ve akşamları geceleri hep sertleşiyor karnım. Birde rahmimin üstü sertleşiyor genelde. Mesala bugün dışarda yürüdüm ama karnım çok sertleşti.