spaceship RukiyeOzdmr evet değil mi ya, ben de çok haklı buluyorum bu endişeyi. Karnımızda bi canlı, günden güne değişiyor gelişiyor. Merak etmemek mümkün değillll 🙃 sağlıkla ilerler inşallah gebeliklerimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😌
fatosd84 spaceship Ben sayayım 4+4 de gittim kese gözükmedi 5+3 de gittik kese gözüktü 6+6 da kalp atışı için gittik 9+3 de kalp hızı için gittik 12+3 2 li test için gittik 1 hafta sonra bidaha çağırdı midesine bakmak için 13+3 deydi o da sonra 16 haftalıkken gittik kontrol için o günde cinsiyet gösterdi inşallah kızım olucak rabbim izniyle şimdi 1 ay sonra detaylı ultrason için çağırdı bu kadar şimdilik
RukiyeOzdmr fatosd84 canım senin doktor çok iyi ya sürekli çağırıyor hangi hastanede hangi il merak ettim
fatosd84 RukiyeOzdmr aynen doktorum çok iyi çok şükür rabbime İzmir Mavişehirde doktorum adı Zekeriya Güner ınstagramda da var takip edebilirsiniz sürekli doğutturuyor🤲🤣❤️💋🧿
RukiyeOzdmr fatosd84 ayyy keske İzmir’de olsaydım😂😂😂😂 Ne güzel bizim doktor da çok iyi ama ayda 1 çağırıyor hep korku dolu geçiyor günlerim bir de bundan önce sağlıksız gebelik yaşadım kürtaj oldum çok korku da var bende😣
Mink ilseng detaylıya kadar ayda bir devam ediyor ama bu sürede karnın büyüyor ve hareketlenmeye başlıyor zaman hızlı geçiyor😊 heleki benim gibi şanslı isen bebişin belli eder de cinsiyetini de öğrenirsen için daha rahat eder o heycanla geçer o 1ay 😂😂 isim telaşı felan derken unutursun yani 😂😂
Mink ilseng en azından durumların düzeldiği zamana denk geldin ben ikili testten detaylıya kadar görememiştim virüsten dolayı gitmedim 2 ay boyunca cinnetler geçiriyordum 😂😑
Canselcg spaceship bende 12+2 hamileyim aynı senim gibi 6 haftalıkken kese 7 haftalıkken kalp atışı için gittim 5 hafta sonra gel dedi 3 gün önce falan gittim o günden sonra ama günler geçmek bilmedi hep endişe içinde geçirdim aklıma kötü şeyler geldi. Ama rabbime hamdolsun sıkıntı yok. Kanama veya leke yoksa sende endişe etme bolcaa dua et. Bebeğin yeni oluşuyor sağlığı için böyle olmak zorunda. 💕 Herkes aynı merak etme 🙈
Gunesana spaceship ben çok merak ettiğin için her şeyi bahane edip zırt pırt gittim valla :) şimdi 29.haftadayiz
Uykulugebe spaceship adet gunumden bir gün önce test yaptım öyle öğrendim hemen özel hastaneye gidip 2 gün arayla kan verdim hcgdeki artış düzenli mi değil mi diye. İlk muayeneme de 5 hafta 4 günlükken gittim kese gözükmedi.Bosuna strese girmeyin diye sürekli gitmedim 8. Haftada gittim keseyi de kalp atışını da duydum. Ama 8 haftayı beklemek kolaymiydi tabi ki değildi.Ama yok keseyi gördüm bebek yok bebek var kalp atışı yok diye sürekli gidip strese girecegime merak etmek daha iyidir diye düşündüm 😊😊😊
spaceship Uykulugebe hiç bitmiyor sanırım bu merak. Bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra da bu sefer sağlıklı gelişiyor mu diye merak ediyoruz
yba Haftaya kadar iki haftada bir, 12-30 arası maksimum dört haftada bir, 30-36 arası iki haftada bir, 36 sonrası her hafta gittim. Riskli durumu olmayan normal bir hamile olarak bu şekil oldu randevularım.
Uykulugebe spaceship aynen canım bir de benim ilk başta kese gorunmeyince doktor dış gebelik olabileceğini söylemişti 5. Haftadan 8. Haftaya kadar uyku uyuyamadan geçirmiştim. Sürekli gitsem kafayı yerdim kesin
Nilaykirikbas5516 spaceship canım ayda bir gittim ondan sonra 2 haftada bir olmaya başladı şuan 32+4um dün gittim doktor haftada bir cagriyor
Tgcvtnsvr spaceship evde ilk test yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonra kalp atışı ben kesesi için bekledim 2 hafta sonra doktora ilk randevumu aldım ve 6 hafta 4 günlük kese ve kalp atışları duyuldu 14 haftalıkken ikili tarama yapıldı canım şuan 15+2 haftaya kısmetse net olarak cinsiyet erkek denildi ama emin olmamak gerekiyor sanırım :) 🙈