Sinemarslannnn spaceship aynısıyım kendi doktorum ayda bir gel diyor ama ben 2 hafta da bir sırf bebeği görmek için başka bir doktora gidiyorum ultrasonu konusu da 3 ayrı doktora sordum zararı falan yok dediler ama tabi uzun uzun durmuyorum bebeği görüp tamam hocam diyorum 😂nasıl bir kafa seni çok iyi anlıyorum
Defneada spaceship 4 haftada bir gidiyorum hep başından beri ben. 2li ve detaylı için ekstradan gittim.
Nehirr88k spaceship bnde 9+0 en son geçen hafta gittim ama doktor hicbisey demedi ama 2 li testi söylediler sanırım bnde bi ay sonra gitcem 🙄
DlgluSeyda İlk 7 de gitmiştim sonra kolları bacakları oluşmuşmu diye bakmak için 9 da çağırmıştı hiçbi sıkıntı yoktu snra 13 te gittim bi sonraki randevuda 17 de insallah:)
spaceship Nese_krc haklısınız pozitif düşünmeye çalışıyorum, çok şükür kanama veya risk gibi bir durum olmadı şimdiye kadar, hamile evhamı var galiba biraz 🤦🏻♀️☺️
spaceship minikcasper tabi ki her zaman şükrediyorum, hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah 🙏
spaceship RukiyeOzdmr evettttt tam olarak öyleyim ben de, vakit geçmek bilmiyor 👀🥺 inşallah hepsi sağlıklı, yerinde mutlu huzurludur 😊 annelik evhamı işte şimdiden başladı, ki ben normalde soğukkanlı bir insanımdır 😝
RukiyeOzdmr spaceship bende çok rahatım normalde 😂 simdi pinpirikli cins bir sey oldum. kimse de anlamıyor beni abartıyorsun flan diyorlar ama hiç abartmıyoruz canım çok haklısn bir can taşıyoruz ve sürekli hali nedir diye merk ediyoruz
sdadcr spaceship kalp atışından sonra ayda 1 gidiliyor bende sizin gibiydim günler hiç geçmezdi muayene günü gelince heyecandan buz keserdim :))
Mrv_1864 spaceship tam olarak aynı hafta ve aynı gündeyiz seni çok iyi anlıyorum bende iki kere gittim biri ilk kontrol diğeri kalp atışı için . Bende ikili test için gidicem. Aklımdan sürekli iyidir inşallah falan diye düşünüyorum. Sürekli karnıma bakıyorum büyüdü mü diye falan 😂
Gizemlimmio spaceship Aynı endişeyi hepimiz yaşıyormuşuz yorumlara baktım da😂 Ben de 11+6yım şimdi bir hafta sonra randevum var ama en son 7+4de kalp atışını duymuştuk. Sanki aylardır şu 1 ayın geçmesini bekliyorum bir türlü gelmedi ultrason günü 😂Şükür sıkıntılı bir durumumuz yok da ayda 1 çağırıyorlar diyelim ama tabiki 😊
spaceship RukiyeOzdmr evet değil mi ya, ben de çok haklı buluyorum bu endişeyi. Karnımızda bi canlı, günden güne değişiyor gelişiyor. Merak etmemek mümkün değillll 🙃 sağlıkla ilerler inşallah gebeliklerimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😌
Dumannn spaceship ben keseyi ve bebegi gordugumde 5+5 ti. Bi sonrakine 11+5 te gitmistim. O donem virus zirve yapmisti. Mecbur gec gitmistim doktorum bile haftada bir geliyordu hastaneye😂😂normalde ayda bir cagiriyorlar.