zeyzey95 Zeyzeyka bende her gün 10-15 tane yerdim şimdi 2-3 yiyorum yine yanıyor neyse bide yeşili deniyim bari
Zeyzeyka Eeezgi kabuğundan dolayı mideyi etkileyebiliyormuş canım, damak tadı değişiyor hamilelikte maalesef 9 ay dayanıcaz artık
Merve8494 zeyzey95 hamile olduğumu ogrendigimden beri bende tatlı yiyemiyorum bi kere canım istedi turizm pişman oldum 🥰
Sevgismail1 zeyzey95 reflü olduğu içindir sütte bana pek iyi gelmiyor mide bulantısı yapıyor sakız çiğnemeyi de deneyin
Esraugur2310 zeyzey95 22 haftalık hamileyim bende zeytin yesem o gun boyu midem eksiyor yaniyor yiyemiyorum artik
Nur_nur06 zeyzey95 evet kuzum normalde Türk kahvesi ve zeytini hiç sevmezdim mideme dokunurdu.1 tane yesem bile hamilelikte çok düştüm sürekli canım istiyo ikisini
Merve8494 Ikrasltn bilmiyorum ki canım geçmiyor bide mahvoluyorum tuzlu yiyorum geçsin diye daha çok su içiyorum daha çok bulanıyor
Buson zeyzey95 benim hamilelikten önce de mide sıkıntım vardı o yüzden başından beri lansor kullanıyorum bi gün kullanmadım o gece sabaha kadar uyuyamadım siz de doktorunuza danışabilirsiniz