Nur_nur06 zeyzey95 oluyor canım 31 haftalığım ama ben de günde belki 50 tane zeytin yiyorum gece gündüz sabah akşam canım istiyor
irva zeyzey95 Doktorum yeme dedi bana.Domatesi de kabuğuyla yeme.Zeytin de yeme dedi.Reflüm var midem çok yanıyor.Onlar da yapıyormuş.Bende yemiyorum valla.
Merve8494 zeyzey95 zeytin yapmıyor ama çiğ soğan ve tatlılar yapıyor bide her yemek yedigimde bulantı oluyor geçmek bilmeyen
zeyzey95 Nur_nur06 50 miii 😱 ben 50 tane yesem hastanelik olurum heralde dün 2 tane yedim yatmadan sabaha kadar uyuyamadım 😂
zeyzey95 Aygul01 ya zaten yıkayıp yiyorum ama yinede yanıyor tuzlu da değil annem kendi yapıyor zeytini
Esrabilin zeyzey95 valla 6. Haftadan beri (şu an 28. Haftayım) yediğim her şeyden sonra mide yanması ekşimesi oluyor ne yaptıysam geçmedi :(
Sevgismail1 39 haftadayım benim bile devam ediyor aşırı rahatsız olursam sade maden suyu içiyorum birde yatarken 2 yastıkla yatıyorum başka türlü geçmiyor🤰
zeyzey95 Sevgismail1 bende maden suyu ve süt içiyorum maden suyu çok iyi gelmiyor ama süt baya rahatlatıyor
sdadcr zeyzey95 gebelikten önce zaten sıkıntı çekiyodum midemden dolayı çoğı yiyecek yanma yapıyodu şimdi daha çok 😔 çok sıkıntı yaşıyosanız doktorunuza söyleyin ilaç verir mutlaka
zeyzey95 sdadcr yok canım ya öyle ilaç içecek kadar çok değil salçalı yersem bide zeytin yersem oluyor sadece
Sezensu zeyzey95 Benim de mide yanmam oluyor fakat zeytin hiç yakmıyor kahvaltıda yanmaz mesela öğlen yemeklerinde sulu yağlı yemeklerde yanuyır benim bi de mayalı şeylerde gevrek poğaça Falan
zeyzey95 Sezensu benimde dışardan yediğim poğaça yakıyor ama kendi yaptığım yakmıyo salçalı yemek yakıyor bide zeytin çiğ köfte bile yesem yanmıyor yani anlamadım gittii
elkakimmon zeyzey95 bulgur süt yoğurt hamur işleri ve şekerli şeyler çok rahatsız ediyor ve midemi yakiyor galiba sindiremiyorum bu tarz yiyecekleri ama zeytin hiç yakmıyor canım doğal zeytin alıyorum çok tuzlu değil.
zeyzey95 elkakimmon benide onlar rahatsız etmiyor. Zeytin doğal ya annem yapıyor kendi ağacından ama niye böyle oluyor bilmiyorum 😔
Zeyzeyka zeyzey95 yapıyor canım hamileliğimin başından beri deli gibi sevmeme rağmen siyah zeytini kestim hasret kaldım resmen, onun yerine yeşil çizik zeytin tüketiyorum
zeyzey95 Zeyzeyka bende her gün 10-15 tane yerdim şimdi 2-3 yiyorum yine yanıyor neyse bide yeşili deniyim bari
Nur_nur06 zeyzey95 evet kuzum normalde Türk kahvesi ve zeytini hiç sevmezdim mideme dokunurdu.1 tane yesem bile hamilelikte çok düştüm sürekli canım istiyo ikisini
Merve8494 zeyzey95 hamile olduğumu ogrendigimden beri bende tatlı yiyemiyorum bi kere canım istedi turizm pişman oldum 🥰
Sevgismail1 zeyzey95 reflü olduğu içindir sütte bana pek iyi gelmiyor mide bulantısı yapıyor sakız çiğnemeyi de deneyin