FaizeFeyzazolu Babiessss yaa bende şimdiden 72 oldumm 63 le gebe kaldım boyum uzun ama aldığım kilo nerde onu anlamıyorum o kadar kilo almamış gibiyim ödem olabilir mi
Babiessss FaizeFeyzazolu bilemiyorum ki inşallah ödemdir. Bende yıllardır çıkmadığım kilolara çıkıyorum. Çok kilo almadan sağlıkla bebişlerimizi doğururuz inşallah
elif0690 FaizeFeyzazolu Yaa bnde en son 4kilo almştım..Sonra bi anda şişmeye başladım..10gün fln sürdü cnm..Sonra çok şükür normale dndüm..Blki senin ki de ödemdir..Hem boyun fln da varsa bi takılma boşver..
Aysenaz Elmayanaginannesi yok tatlım onu yukseltebiliyorsun ben model bakmaya gittiğim de aynı soruyu sordum alcak kalmıyor bebek dedi
Elmayanaginannesi Aysenaz nerden baktınız peki modele markası neydi ya da bir de bu oyun parkı diye geçenler ile park yatak farklı mi oluyor ikisi de aynı mi
Elif1147 Babiessss erkek olucak diye zannedik gs storedan alıcaktk hastane çıkuşını kız olucakmş bebeğimz eşim genede gs store olsun diyor😂
EdaMesut Babiessss güzel gidiyor.. senin nasıl gidiyor ☺ Eylul annesi olarak görünüyorum ama erken Doğumda olabilir. ☺Hayırlısı artık.
Babiessss EdaMesut bel ağrıları olmasa benim de güzel gidiyor yapacak bir şey yok ☺ Her şey bebeklerimiz için ♥
Elmayanaginannesi elif0690 evet canım ben bi meraklı şimdi renkli mi bakıyorsunuz dedim doktor önce bi organlarına bakayım sonra göstereceğim dedi o karnımıza tutugu aleti 4 boyutlu olana geçti ekran turuncu be bebisim orda yüzüne yaklaştı ellerini gösterdi öyle
elif0690 Elmayanaginannesi çoook sağol cnmm yaa...Bn detylı da renkli bkmıyorlar diye duymuştum..Nasıl mutlu oldum..
Nesomer Babiessss biz 18 haftalık olduk ama hala tekme felan hissedemiyorum. Kusmam ve bulantım azaldı. Daha fazla su içebilmenin mutluluğunu yaşıyorum 🤣
FaizeFeyzazolu elif0690 bende öyle 4 kilo almıştım ne güzel sonra tartiya bi çıktım aman allahım dedim 😁
Aysenaz Ennur05 ben ilk dozu 17.haftada vurundum biraz erken oldu korktum bebeğe bisi olacak diye ama şükür bisi cikmadi
Elmayanaginannesi Aysenaz çok sordum belki ama değişik şekilde olculeri var ya hangisi daha iyidir ki ölçülerde çarşaf takımı alırken sorun yasamamak için siz kullandım dediniz diye soruyorum ☺
BusraMuratS ElifKarata Canım hiç bi tahminde bulundu mu doktor peki bizimkide çok enterasan pozisyonlarda duruyo anca ucundan kenarından gördük 😅😅 bu arada bende 19+5 im 😊
ElifKarata BusraMuratS 17. Haftamda erkek büyük bir ihtimal dedi doktorum bende emin olmak için aynı gün farklı bir doktora daha çıktım o da kız dedi bu kadar büyümüşken zıt iki tahmin alınca beynim allak pullak oldu 🤕🤮😍😘 Nasıl oluyor da biri erkek diyor biri kız 🙁
Aysenaz Elmayanaginannesi yok kuzu kullanmadım ondan almayı düşünüyorum sadece modellere baktım youtubeden park beşik nasıl kullanılır yazarsan ebebek videolu anlatım sağlamış onu izleyebilirsin nevresim konusunda pek bilgim yok maalesef