Ladyssss bir_pasa_annesi amiiinn canım benim vallahi çeken bilir herkes soruyordu çocuk çocuk diye hep seneye falan diye geçiştiriyordum☹️
bir_pasa_annesi Ladyssss bilmem mi cnm öyle diyenlerin agzının üzerine terlikle vurasım gelirdi neyse bosver onları sen mucizene bak ❤️
bir_pasa_annesi Ladyssss rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah Bende 5 gün kala test almıstım ama cıkmayacak dedim umutsuzca yaptım tam yaparkende allahım su cuma gününde bizimde yüzümüzü güldür yarabbim dedim testi yapmamla çift cizgi cıkması bir oldu silikti ama allahım evde kimse yok ben deli danalar gibi o odadan diper odaya gidiyom aglıyorum kendimi cimxikliyorum inanamadım 🤗
Gupssse Ladyssss çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütürsünüz ınsallah 😊
Gokselin Ladyssss yaaa dün akşamdan beri postunuzu ve yorumlarınızı cevapları okuyorum o kadar sevindim ki gözünüz Aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah analı babalı sağlıklı günlerde de büyütmeyi nasip etsin inşallah dünden beri dualarımdaydınız inşallah hayal kırıklığına uğramaz diye
Ladyssss Gokselin aaaayyy allah bin kere razı olsun canım çok çok çoookkk teşekkür ederim. Gerçekten artık hiç ümidim yoktu çok şükür🧿
KubraSS- Ladyssss 😍😍 fanatikse tulum al tuttuğu takımın biraz bekle ultroson fotosuyla kutu icine koy
bir_pasa_annesi Ladyssss tekmesini yiyene kadarda inanamazsın ne zaman karnımda oynadı o zaman inandım 😂
ilseng Hayırlı olsun canım benimde 1 sene uğraştan sonra aynı sizin gibi günaşırı ilişkiyle oldu bende aşılamaya gidecektim iğneyi bile söylemişti doktor 🙈 benim geç döllenme pko vardı. Nasip işte 💜 sağlıkla kucaklayın inşallah evladınızı🧿🥰😍
iyimserr Ladyssss dun okumustum postunu cok sevindim hep derler ya umutlar beklemedigin anda cicek acar ne guzel saglıkla kucagına alırsın insallah Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı 🥰
Ladyssss iyimserr çoookkkk teşekkür ederim allah razı olsun. Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏼🙏🏼