Sifa0033 Eliftufan Allah yardımcınız olsun Rabbim evladına sağlık versin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin İnşaallah. Dua edeceğim evladın için ismini söyler misin
YenidenAnneOlmak Eliftufan Allah şifa versin. Benim kızımda kakasını yutmuştu, midesi yıkanıp kuvöze alınmıştı. Güzel düşünün. İnşallah sağ salim en yakın zamanda alırsınız kucağınıza sağlıkla🌸
Yazgul Tamamen korktum şimdi bende 40 haftalik oldum bugün normal doğum istiyorum ama doktorum 40 kadar gelmezse sezeryan demişti yarın kontrolüm var aceba gidip sezeryanmi olsam 😔😏
Kuzucuklarim Yazgul hic korkmayin herjesde olacak diye birsey yok benim kuzum 37 hafta dogdu ciktiginda malesef kakasinu yutmustu.Makat gelis duruyordu ve birz kilolu sanirim ondan olmus.Alnimiza ne yazildiysa o bacim Allah daha beterinden korusun cumlemizi
Eliftufan Yazgul inanın ne desem yanlış olur her şey Normal idi39. Haftaya kadar ben suyumun geldiğini anlamadım sarı bir akıntı geldi ama idrardır dedim sabaha kaka karışımı da geldi geç gittim yani hasteneye 😔
Yazgul Rabbim hepimizin evladını bağışlasın INŞALLAH yoğun bakımda olan bebeklerede rabbimden şifa diliyorum hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin
Gulkozann Eliftufan merhaba cıktı mı acaba bebeğiniz bnde aynı durumla karşılastım bebeğim küvezde suanda