esrAlp Kalp bana Demir ilacı vermedi daha aşırı kabızlık yaşıyorum sanırım ondan daha başlamadık devavit yarım içiyorum d vitamini ve magnezyum
Kalp elkakimmon alla alla gerçekten mi inşallah bakalım bende bsey olmaz ayrıntılı muayenemde belli olur 🙏
esrAlp Kalp kanım şu an kaç bilmiyorum hamileliğin başında ölçülmüştü şimdi bazı testler istedi bakalım onların içinde yoksa sorucam haftaya gittiğimde decavit bile tam içince kabız oluyoeum
Nurcan210220 Bende 63 ile hamile kalmıştım. Şu anda 68 oldum. 20+5 olduk nasıl sizce kilo gidişatı ☺️
Rmysa23 Kalp bazen kramp giriyor bacağıma uyku esnasında oluyor, arada bir sırtıma ağrı vuruyor, bide bazen vajinamın içinde bi baskı/ zonklama gibi bişi hissediyorum. Onun dışında bi şikayetim yok 🙏🏻
Kalp Rmysa23 benimde kramplar giriyor yavaş yavaş olmaya başladı bende bianda bazen benimde kasıklarıma batma oluyor 🙏
Edizinannesii Kalp 20+3 üm bebiş kıpır kıpır şükür bugün aşı olduk haftaya detaylı ultrasonumuz var heycanla bekliyoruz 😍
esrAlp Edizinannesii bende 20+3 bende bütün aşı oldum haftaya detaylıya gidicem ☺️umarım güzel haberler alırız😅
Kalp Edizinannesii ne güzel ben yeni yeni hissediyor gibiyim küçük küçük yarın ayrıntılı ultrosonum var 🙏🙏
betul2009_ Kalp ben de 22 haftaligim goguslerde yogun kaşıntı şikayetim var bı haftadır demir ilaclarimi icmiykrum yan etkisi olup olmadığını görmek icin. Onun dışında her şey güzel gidiyor 😊
esrAlp betul2009_ göğüsleriniz büyüyorsa çatlamaya başlamış ondan kaşınıyor olabilir dikkat edin krem kullanın isterseniz
Edizinannesii esrAlp aa ayniymis herşey ne güzel inşallah güzel haberle alırız 🤲🥰 cinsiyeti ne bebisin ?🤗💛
betul2009_ esrAlp goguslerim çok büyüdü 13. Haftadan beri düzenli lierac krem kullaniyorum. Catlagim yok ama kasintim devam bakicaz artık neden kaynaklandığına saolasin 😊
esrAlp betul2009_ benim hiç büyümedi dediğim halde oğlumda çatlamıştı muhakkak ondandır diye düşünüyorum