ElifNilMom Tokluk şekerim 131 cıktı 😞 son 43 günümüz kala bu iyice canımı sıktı basına Böyle bir şey gelen var mı düzeliyor mu
Kubosss123 ElifNilMom benimde açlık 169 çıkmıştı dahiliyeye gitmen lazım dedi sonra tokluk yaptırdım onada normal dedi ama tam olarak kaç olduğunu demedi Dahiliyeye gitmeme gerek kalmadi . O yüzden seninki gayet normal gözüküyo sıkma canını 😊
ElifNilMom fatosd84 ay gerçekten normal mi? Henüz gitmedim doktora sonuçları internetten dün gece kendim aldım bugün gideceğim doktora
fatosd84 ElifNilMom normal tabi ki üzülme aç karnına normal değil açken 130 ve üstüne uyarıyor doktorlar🙏🏻
ElifNilMom Gulsum_G şimdi doktorumu aradım normal olduğunu söyledi canım ama sınır da 65-100 yazıyor benimki sınırı geçmiş nasıl normal olabilir onu anlamadım
Dozturkgol Kubosss123 açlık 169 çıktıysa nasıl dahiliye yada diyetisyen önermez doktorunuz benim açlık 103 geldi sınır 105 diyetisyene ardındanda dahiliyeye gittim insülin kullanıyorum bi yanlışlık var bence sizin durumunuzda
RabiaMG Dozturkgol evet banada tuhaf geldi. Benimde sekerim var doktorum toklukta 160 gecmemeye calis dedi.
nisemom Dozturkgol benim tarama testinde 95 çıktı. Doktor yuksek cuma gel asil şeker testini yapalım ama 3-4 saat sürer dedi. Sizin testinizde bu uzun süren miydi
Kubosss123 Dozturkgol walla bilmiyorum canım bende anlamadım kan verdim ilk sonuçta öyle dedi ikincide de normal dedi. Ben bunu tekrar sağlık ocağında yaptirabiliyomuyum acaba ?
sdadcr Dozturkgol evet bi yanlışlık vardıe mutlaka benim de 125 çıkmıştı açlık acilen diyetisyene gittim yetmedi insüline başladım
RabiaMG ElifNilMom benim gebelik sekerim var canim. Toklukta sinir 140 hastanede aclik tokluk bakildi gecen gun 122 cikmis doktorum iyi dedi diyete devam dedi.
Dozturkgol nisemom evet uzun süren teste yüksek çıktı benimde açlık şekerim rutin kontrollerde 93-95 çıkmıştı dikkat et sınırdasın demişti o zaman içinde
nisemom Dozturkgol eyvah eyvah benim de sizinki gibi çıkabilir o zaman cumaya kadar şeker falan tüketmesem faydası olur mu acaba yazın da bu kadar meyve varken diyete uymak da çok zor insulin desen ayrı zor Allah yardımcı olsun hepimize