Huriyeolgn nuran6024 benim ıcın cok erken henuz 8 haftalıgız ams kızım olursa Asel Lina dusunuyorum cok hosuma gıdıyor 😅
nuran6024 Huriyeolgn Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder İnşallah evet bende beğeniyorum ikisini birden ama eşim istemedi 😂
Behll_drl Senakrkmz 25+2 yiz biz de hala karar veremedik kızımızın ismine🤦🏻♀️ Sevde kuşağa çok hoş ve sıcak geliyor ama ben çok beğendim🥰 bizim seçeneklerimiz de şimdilik Tanem Ilgın Birce. Kız ismi seçmek cidden çok zormuş🙄
Senakrkmz Behll_drl tanem de güzelmiş. Tanem diye Bi öğrencim vardı çıtı pıtı narin Bi kızdı 😍 tanem ismini duyunca o kız geliyor aklıma valla tanem koyarsan insallah o kız gibi olur çoksa akıllıydı. İsim karakteri çok öenmlii
nuran6024 Huriyeolgn linayı kabul ettide onun yanına bakalım ne olucak hala kararsız o mu bu mu diye diye doğana kadar herhalde olmuycak 😂
Senakrkmz DilanDag sende benm kafadasın 😂 ya sonra daha güzelini bulursam dusuncesi yiyip bitiriyor insanı 😂
Behll_drl Senakrkmz tanemi eşim çok istiyo aslında şu an kuşağa çok hoş geliyo ama büyüyünce hitapta sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ben de🤔 sağlıkla hayırla doğsunlar da elbet bi isim bulcaz artık🙈🥰