brnr09 benimde öyleydi bacım hemde nasıl kalbim küt küt…. dedim bebek doğar doğmaz bana Sakinleştirici🤣
genel istemedim çünkü onun riski daha fazla bebek için de anne içinde spinal bence. Anestezi doktorum bir bayandı çok şeker geldi konuşuyor maşAllah ne güzelsin vs. Arkanı dön bakalım bacağını kendine çek kıpırdama dedi sonra gözlerin renkli sanırım ne renk vs sorular soruyor içimden diyorum koyun can derdin de kasap et 🤣 sonra baktım hadi dön bakalım dedi ben şaşırdım nasıl yani bitti mi diye hiç hissetmedim hiiiçç… sonra baktım karıncalanma Ayağımda sonra baktım belden aşağım tutmuyor kıpırdatmaya çalışıyorum yok… dokunmalar hissediyorum, ama his acı Yok. Doktorum geldi hazır mısın dedi ben değilim sanırım dedim ordakiler tamam bekleyelim o zaman dedi konuştular benle anaaa bi baktım oğlum ağlıyor sonrası zaten hiç Yok acı macı…
2 -3 saat sonra uyuşma geçiyor tabi ağrı oluyor sonuçta parmağımızı kessek de ağrıyor, ilk Yürüme zorlandım doğal sonrasın da oturmadım hiç .
1) ameliyathaneye girdiğin anda kendini kasma kasma ki o bel omuz ağrınn kalmasın..
2) Doğumdan sonra muhakkak kahve,ve bol su baş ağrısına birebir..
3) gaz için komposto.. ( ben çok şükür hemen çıkardım zorlanmadım ama içmekte fayda var)
4) ne kadar pozitif olursan o kadar tıkırında gidiyor.. ♥️