Barkoddg Polat2706 Sukret canim yine de en azindan saglikla dogmus. Arkadasim da 33 haftalik dogum yapti 10 gun falan kaldi bebek kuvozde emmez dediler emiyor bile. Rabbim senin de yardimcin olsun.
Aylin90 hulya4627 sizede çok geçmiş oksun rabbim sağlık versin en kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah bizde 33+1 günlüğüz ama 31 hafta uyumlu gelişim geriliği var sizinki nasıl oldu nasıl bir süreç
aysegzr_aslan Polat2706 cok gecmiş olsun inşallah bebegin en yakın zaman da cıkar korkma haftası da iyi bişey olmaz inşallah
Polat2706 Bernagokhan aysegzr_aslan 3 kiloya yakın doğdu kızlar ama enfeksiyon ve solunum sıkıntısı var maşallah kilo iyi doğdu inşallah bir de görüp kucağıma alırsam iyi olup küvezden çıkarsa Allahın izniyle🤲🏻🤲🏻🙏
tugce0606 Polat2706 dualarimda olacaksın kuzum benim💕 Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah en kısa sürede 🤲🏻🤲🏻
Halidemat Polat2706 korkma canım benim oğlumda 35+2 haftalık doğdu 1 hafta küvözde kaldı sadece .Doktor gayet iyi haftada doğdu dedi.İnşallah hemen iyileşip gelecek yanına merak etme Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin 🙏
Aylin90 Bernagokhan kaçıncı haftadasınız inşallah toparlarlar sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra anne sütüyle gekişirler Allahın izniyle üzülmeyin
Cinarismom Polat2706 rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah canım sen korkma güçlü ol dua et bebeğin sen ne hissedersen onu hisseder çünkü yakında kavuşmanız dileğiyle 🤲🤲
Emren Polat2706 merhaba baya geride kalmış post ama merak ettim bebeğin durumunu umarım iyisinizdir rabbim uzun ömür versin
Polat2706 Emren Allah razı olsun çok şükür iyiyiz 15 günden sonra çıktık eve Allaha şükür oda bende iyiyiz sorduğunuz için çok teşekkürler 😍
Polat2706 Honeyy Allah razı olsun çok şükür düzeldi 48 günlük oldu bugün bebeğim bin şükür çok iyi. Sadece Gaz sıkıntısı ve kabızlıkla uğraşıyoruz