aysenurksgl Kızlar 13 haftalık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum ama hangi doktora gitmem gerektiği konusunda hic bir fikrim yok ilk gebeliğim ve iyi ilgilenen bir doktorum olsun istiyorum aranızda yardımcı olabilecek olan var mi 😊
Eemmyy aysenurksgl Canm Amasya’da hangi doktorlar war bilmiyorum ama Merzifon’da bi dr wardı Sevcan’dı ismi. Ablam ona gidiyordu doğumunu filan onda yaptı ama hâlâ orda mı bilmiyorum
feamtrmea aysenurksgl ilk doğumumu aysun hanımda yapmıştım ilgileniyo herşeyiyle ama tabi günü gününü tutmuyo ters günü de oluyo ama gerçi hamileydi en son 🤷🏻♀️
Eemmyy Elffkayaa55 doğrudur canm ben bilmiyorum hangi doktorlar war. Merzifon’da ablam doğum yapmıştı, Sevcan Hanımı da ordan biliyorum
aysenurksgl Elffkayaa55 bende ruhi doğan a gidiyorum ama su an pek açıklayıcı konuşmuyor ayrıntılı bilgi vermiyor gibi geliyor bana ya da ben herşeyi merak edip bilmek istediğimden bana öyle geliyor 😂😂
aysenurksgl Eemmyy Ben merkez olmasını daha çok istiyorum canım o yüzden merzifon pek düşünmüyorum yine de yorumun için teşekkürler😊
Elffkayaa55 aysenurksgl bilmem olabilir 😂 ben gördüğüm kadarını söyledim canım kişiden kişiye değişiyor demek ki 😂
Sadeceduygu aysenurksgl kesinlikle sizinle alakası yok kendisinin çalışası yok artık galiba kafasını kaldırıp bakmadı bile ultrasonuma bile rica minnet baktırdım ve hemşire baktı. Zahmet edip 1 tek kelime konuşmadı. Bir de herkes öve öve bitirememiş ruhi doğanı övenler doktor görmemiş.
Shnayse Amasya merkezde Metin Şentürk ve Banuhan Şahin bu iki doktor da çok iyi ilgileniyorlar oğlumu Metin Beyle aldım kucağıma şimdi tekrardan hamileyim Banuhan Hanıma gidiyorum ikisi de çok iyi 👍