Tugce1803 Kızlar yarın avm ye gidicem oturduğum yerde avm ya da bebek eşyası satan yer yok maalesef. Birkaç parça birşey alıcam kıyafet hariç ilk neleri almalıyım?
Merveatay Tugce1803 bence bebek bezi, battaniye , muslin , bebek havlusu bunlar ilk lazım olan seyelr bence. Pişik kremi biberon da olabilir
fosforlukalem Tugce1803 biz ilk ateşölçer alıp ciddi ciddi takside girmiştik 😅 350 lira filandı ama zaten bir sürü eksiği olacak diye ordan başladık taksit yaptırıp. Şimdi 500-600 lira aynı ateşölçer 🙄
Tugce1803 Merveatay bebek bezi hariç nereden alırım diye araştırmadım nerden alabilirim havlu, battaniye?
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 benimkide aralik sonu ocak basi bende surda bekleyim. Kiz dedi ama haftaya netlesecek daha 🙂 hicbisye baslamadim izne falan gidecez belki orda bakarim
Merveatay Tugce1803 az önce e bebeğe gittim acayip indiim vardı geçen hafta aldiklarima pişman oldum 50 TL ye aldığım takimalr 20 olmus. Orda her şey var bakacaksınız ebebek öneririm. Joker tavsiye etmem pahalı orasi
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi Benimde haftaya netleşecek ama cinsiyet gerektirmeyen şeyleri alıcam biraz
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 aynen bendr izne gidecem azcik kayseriden bakarim istanbula gitme durumumuz var olursa ordan bakarim buralar kucuk yer mecbur pahali hersy firsat bulmuskrn corap zibin pijama alayim az az bidaha izin yok doguma kadr
DiplomaliEvHanimi Msltms 13+2 de kiz ama tahmin dedi 17. Haftayi bekliyoz 1 ay sure vermisti kesinlestircek haftaya
Msltms DiplomaliEvHanimi banada 10.haftada kıza benzetiyorum diyerek tahmin yürütmüştü 13.haftada yine kız dedi canım değişir mi bilemiyorum
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi İstanbula giderseniz ordan bakarsın gerçi ben biberon baktım e bebek, joker, hepsiburada, gitti gidiyor, trendyol hepsinde fiyat aynıydı
DiplomaliEvHanimi Msltms degisme ihtimali olabilir canim organlar yeni yeni gelisiyo ya. 16 dan once inanmamak lazim tam icim gidio kiyafetlere ama 1 haftacik daha beklicem mecbur
Tugce1803 Cemrenur evimiz doğalgazlı artı klimada var soğuk olmaz ama kış bebeği olacak sonuçta dediğiniz gibi alayım onların numarası oluyor mu
Superisiiiii Cemrenur bende patik var incenin üstüne onları giydirsem oda olur yada alırım bilmiyorum annem 6 çift örmüş