Alperbaby şu an lohusa değilim ama geçmesene bugünlerde doğdu kızım o zaman lohusaydım ve sarılık oldu günde 3 saat uyuyordu gitmediğimiz doktor kalmadı demek ki uyku ihtiyacı bu kadar derdi doktor ki ben uykuyu çok severim sezeryan olmuştum hiç durmadığı için sürekli benim kucağımda sallıyordum damarım çatlamış çok hareket etmekten kanamadan ölecektim
İlk iki ay bebeğimi çok istememe rağmen bin pişman oldum anne olduğuma hep bu bloger anneler yüzünden tabi bakıyorsun ev temiz kadın düzenli. Ben 40 çıkmış ama hala pijama kuaförün yolunu unutmuştum En son anneme diyecektim al götür bir iki ay sonra getir diye bir ağlardı susmazdı 🤦🏻♀️ Ama tam 3 aylık oldu. Akşam 10 da yattı gece bir kere kalktı sabah 10 a kadar sonra sesler çıkarmaya başladı sen tepki verdikçe büyüdüünü gördükçe düzeliyor bu günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki böyle kalacak ama kalıyor Havalar düzeldi akşama doğru al bebeğini yürüyüş yap kendini eve kapatma birde pijamanı çıkar İnan daha iyi hissedeceksin Öyle durdukça insan kendini daha çok salıyor birde çok zor ama her söyleneni takma kimseden birşey bekleme Artık hem anne hem kadınsın İnan ikisini bir arada çok kolay yürüteceksin sadece biraz daha zaman sonra o günleri gülerek hatırlayacaksın 🙏🏻❤