Sekerci82 GokceGenc iyiyim canım sen nasılsın? AA öyle mi ama doktorum dedi ilk üç ay ultrasonla bir kaç gün farklılık olabiliyormuş. Senin bu durumda sperm kaç gün dayanmış oluyor? Benim 4 gün geriden gelen bebeğim şimdi ise 1 gün geride. Kalp atışı dakikada 168 ve kıpır kıpırdı😊
GokceGenc Sekerci82 birliktelik oldugu ertesi gun yumurtlamışı 1 gun yani 😊 ztn 3 gun yasıo canlı dedi içerde... brlkte olmuşum ve erteli gun dollenme olmuş gayt iii durumda dedi kalp atışlrı iyiymiş kesede iyi dedi bebiş 16mm olmuş allaha sukur
Sekerci82 GokceGenc Ben 9+5 ve doğumum 3. Aralıkta gözüküyor ama benimkiler gününden önce doğuyorlar biri 39+5 diğeri 38+6
Burccu Merhaba herkese! Herkesi tebrik ederim insallah guzel gecer hamileligimiz☺ Ben araligin ilk haftasi.. simdiye kadar ( yorgunluk disinda) bir sıkıntımız yok çok şükür. Ilk hamileligim. Sizler nasilsiniz?
Nur_ay_ Arkadaşlar merhaba😊 8+3 deyim ben de. 2 3 gün öncesine kadar kabızlık ve şinkinlik mahvetmişti beni ama. İki gündür afedersiniz ama cırcır oldum. Yani günde ikiden fazla olmuyor ama ishal gibi sulu. Yaşayan var mı acaba? Bebeğe zararı olur mu?
BrcuSibell Anneadayihazal Canim ben 7. Haftamdayım iki hafta önce keseyi gördüm yarın da rabbimin izniyle kalp atışlarını dinlemeye gidicez. Doğumum da 30 Aralığa denk geliyor ☺