Sekerci82 Mlsh umarım rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız. İlk bebekler çok heyecanlı oluyor benim ise 3. ve kıyaslama yapabiliyorum ama bu daha zor geçiyor😞
Sekerci82 ilknureris bence ultrasonda bebeği ölçtüğü de daha ufak çıkması acaba kız bebek mi diye düşündürüyor🙄 kızlar daha minyon oluyor bilemedim ilk kez geriden geliyor diğer ikisi tam gününde veya illerde giderdi ve erkeklerdi
GokceGenc Sekerci82 valla bende bilmyrm ki hangi ilişkide tuttu 😊 belkide kızdır ve ondan geriden geliodr dedgnz gibi 😊 bnce son ilişkimden 2 gn snra falan dollnme oldu die dusunurm 😌
Sekerci82 GokceGenc 2 gün önce olması büyük ihtimal kız olabilir ve sık ilişki olmuş. Benim de iki gün önce olmuş ama geç döllenme ise sperm 4 gün Yaşar mı bilemiyorum
ilknureris Ezocan inşallah 😊 benim ilk hamileliğim o yüzden herşeye takiliyorum bir problem mi var diye
Ezocan ilknureris kismetse benim de ilk hamileliğim aynen malesef ben de cok pimpirik yapıyorum herşeyi 🙈
Gamze612 SevdaOsman ben de gittim canim enteresan bi doktora denk geldim karnima bastira bastira bi hal kaldi bebegi bulamadi nerdeyse bebek yok dicekti. Sonra cok sukur becerdi kalbini duydum. Normalmis kahverengi lekelenme. Ama biz anneler panik oluyoruz iste😊
GokceGenc Sekerci82 kalitlyse 5 gune kdr yaşıomuş canım 😊 kızım olsun cok isterim ama tabi allah hayrlısını versin hepimize inşallah
Sekerci82 GokceGenc allah gönlüne göre versin🙏 Ben ikinci de kız olmasını çok istemiştim ama iyi ki de oğlum olmuş çok güler yüzlü mutlu bir çocuk. Yani kız erkek farketmiyor kucağına aldığında o hissi anlatamam❤
GokceGenc Sekerci82 dogru soluosn cnm allah hayrlısını versin inşallahhh bakalım artık kızmı erkekmi ilerde öğrenicez 😊
Gokce92 Bugün 4+5 kızlar doktordan çıktım keseyi gördük net bir şekilde ❤ İyiçe yerleşmiş minnak çok şükür😂
Nur_ay_ Kızlar çok şükür bebeğimin kalp atış sesini duyduk🙏🏽🙏🏽🙏🏽 6+6 dayız ve boy 7,5 mm 💕 sizlerde nasıl? Boyu normal mi ?
GokceGenc Nur_ay_ bnce iii cnm bnmde 6+1 de 4.40 mm cıkmıştı snn 5 gun byk hergun 1mm buyuyomuş normal yani canım allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin
GokceGenc Sekerci82 slm cnm nasılsın doktora gttim dun dediğin gibi 3 gun sonra yumurtlamışım ve bigun onceki ilişkiden olmuş 😊 reglime gore 3 gun geriden gidiyoruz yani regli tarihimi ilerlettik sorun yok dedi allaha sukur sen naptın gittinmi doktora ?
Sekerci82 GokceGenc iyiyim canım sen nasılsın? AA öyle mi ama doktorum dedi ilk üç ay ultrasonla bir kaç gün farklılık olabiliyormuş. Senin bu durumda sperm kaç gün dayanmış oluyor? Benim 4 gün geriden gelen bebeğim şimdi ise 1 gün geride. Kalp atışı dakikada 168 ve kıpır kıpırdı😊