minikcasper Merve59630 bende de yoktu birden çıktı doktoruma dedim fitil verdi sizde gidin doktora küçülttü baya tam geçmedi hala kullanıyorum fitili.
minikcasper Zatisahane4291 proctolog 10mg/120mg SUPPOZİTUVAR yazıyo canım kırmızı beyaz renkli kutusu var.
minikcasper Zatisahane4291 bende bu akşam kullanırken baktım baya küçülmüş leblebi kadar kalmış. Baya büyüktü geçen pazar oldu yuvarlak fındık olmuştu hatta ondan biraz daha büyüktü ertesi gün doktora gidicektim zaten erken tedavi fayda etti heralde şimdi nohut kadar hatta ondan bile biraz küçük kalmış son 1 adet kaldı doktoruma yazacam sağlık ocağında ki doktora tekrar yazdırayım mı az kaldı geçmesine diye. Kremi bilmiyorum canım 😊
Zatisahane4291 minikcasper eger kuculuyorsa ben de kullanayim ilk dogumum da bayagi muzdarip oldum maalesef bu konuda cok tesekkur ederim canim ayrica
GulcanYvz RabiaSultan canım bende de hamilelikte çıktı ama acısı yok sadece şişlik var ve 2 kere filan tuvalette zorlamıştı kabız olmamaya çalıştım hep ama doktora da sormak aklıma gelmiyor acısı olsa belki sorardım sence ilerler mi sorayım mı
minikcasper Zatisahane4291 küçüldü canım baya bi bide geçen pazar oldu bende pazarteside kontorlüm vardı gidince dedim hemen kullanmaya başladım ben onunda etkisi vardır erken tedavi uyguladım inşallah sanada fayda eder canım.
Zatisahane4291 minikcasper canim benimki uzun senelerdir var buyudu ama dista degil icte tuvalet esnasinda cikiyor insallah bnmki de kuculur
minikcasper Zatisahane4291 hmm benimki dışarıdan birden çıktı canım şimdi baya küçüldü her ilaç herkese iyi gelmez ama inşallah fayda eder sanada çünkü ben memnun kaldım şimdilik 😄
Asnb Canım bende de var doktora gitmiyodum utandığımdan kadın doğumcum procto glyvenol krem vermişti işe yaramadı genel cerraha gittm bana krem ve hap verdi bi sakıncası olmadığını söyledi çok şükür o ağrıdan kurtuldum Allaha şükür
Esra3334 Bende de çıktı çamaşırım çok afedersiniz kan içinde kaldı doktoruma yazdım fitil ve krem önerdi oturmıyordum kabız olmamaya dikkat et dedi muz yemiyorum kabızlık yapmasın diye kefir içiyorum