Merve59630 Ne önerirsiniz çok agrim var bugün kuaföre gittim Agda için kadın dikkat etmedi ve özür dileyerek söylüyorum bayağı kanattı pet takmak zorunda kaldım O derece agrisi nasıl geçer gebelikten önce yoktu 😕😕😕
Bktbll Merve59630 ay canım bende de 2 gün önce cıktı 36+6 yım başıma ilk defa böyle bişey geldi bazen oturamıyorum bile ben sadece zeytinyagı sürüyorum netten okudum hamilelere kremler yasak ya doktora gidince bi danısıcam dayanılmaz bişeymiş bu bunu anladım 😭😭😭
Zatisahane4291 Merve59630 genel cerraha gorunmenizi tavsiye edebilirim kremler veriyor ve zaten o kremleri normal dogum yapacaksaniz dogum sirasinda da kullanin
Bir_zerre Merve59630 Viks sürebilirsiniz aşırı yakar ilk sürdüğünuzde dayanılmaz gibi bir yanma ama inanılmaz rahatlatır sabaha. Ameliyat denilen insanlar bile onun sayesinde kurtuluyor ameliyat olmaktan. Çok büyükse bir günde gecmezse ikinci gece ya da sabah tekrar sürersiniz
Ceydaackgz Merve59630 öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bi durum. Benim doktorum fitil ve krem yazdı onları kullandım çok faydasını görmedim. Sonra patlıcan sapı kürünü denedim o beni çok rahatlattı doktoruma sordum içmesen daha iyi olur dedi ama o kadar kötüydüm ki denedim ve işe yaradı.. istersen bir doktoruna danış.
Turkoglu Bktbll fitil ve krem veriyor doktor kontrole gitmeyi beklemeyin hemen irtibata geçin çok fena bende yaşadım şişlikleri kaldı ama ağrısı yok çok şükür
Bktbll Merve59630 😔 inşallah doğuma kadar birazda olsa gecer ama hakiki zeytinyagı biraz alıyor canım günde iki kere pamukla sürüyorum perşembe randevum var sorucam doktoruma
RabiaSultan Genel cerrahi krem fitil vs veriyo bi iki gunde kalmiyo atlatiyosunuz ben erteledim utandim vs 8 ay gitmedim hayatim zehir okdu oturamiyodum bile doktora gittim 2 gunde gecti kremle kendi kendime eziyet etmisim
GulcanYvz RabiaSultan canım bende de hamilelikte çıktı ama acısı yok sadece şişlik var ve 2 kere filan tuvalette zorlamıştı kabız olmamaya çalıştım hep ama doktora da sormak aklıma gelmiyor acısı olsa belki sorardım sence ilerler mi sorayım mı
Elfida534 Benim doktorum iki krem yazdı onları kullanıyorum çok azdığı zaman, genel cerraha da doğumdan sonra gitmemi söyledi. Doktorunuza danışın önce, farklı yol izleyebilir
Bir_zerre Merve59630 30 saniyelik aciya dayanılır bence sürekli çekmektense:) Ama siz bilirsiniz tabi, Allah şifa versin
Merve59630 Bir_zerre çok afedersiniz çok hafif dolunca bile çok acıyor 🙁 öneriniz için teşekkür ederim 🌼