Kimyon Merhabalar , adet gecikmesinin 4.günü beta hcg 38, 5.günü 40, 7.günü 66 çıktı. Adet gecikmesinin 6. Günü ufak kahverengi lekeler başladı. 7 günü fazlalaştı.. Üstüne görme bu mudur? Benim durumumu yaşayan var mıdır ?
Cansummm Kimyon kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz doktora gitmenizde fayda var. Ben üstüne görme durumunu adet döneminizde adet oluyorsunuz gene ama her zamankinden az şekilde oluyorsunuz diye biliyorum.
Cicilibicili Kimyon beta artışın sağlıklı durmuyo canım. Kimyasal olabilir. Doktora git bakalım o ne dicek
Gizemlimmio Kimyon Beta Hcg değeriniz normale göre çok az artmış. Doktora görünmenizde fayda var bir an önce.
Kimyon Bugün doktora gittim beta hcg de artış var kimyasal demiyorum ama takip edelim dedi progesteron başladım… Cuma günü beta 38 çıkmıştı cumartesi için doktor beta istemicem aslında artma olmaz demişti ben istedim diye yaptık 40 çıktı.. Ama adetim farklı gibi
Ririsea Kimyon kese gormeden progestan vermesi yanlis benimde basima geldi sagliksiz gebeliklerde sorun olabiliyor progestan kullanmak doktora gittinizmi
Tugce1803 Kimyon 2 günde 38 den 66 olmamış 3 günde olmuş. 4.gün baktırmışsınız 6.gün baktırmanız gerekiyordu.
ecembugra53 Kimyon üstüne görme o değil canım hcg değerlerini için doktora görün canım üstğne görme adet gibi fazla sürmez 3 gün sürer az az gelir
Kimyon ecembugra53 tatlım bugün doktora gittim sadece progesteron verdi düşük olmasın diye çünkü beta artmış dedi. Adet gb de değil wc ye gittiğimde artıyor sadece onu dışında çok gelmiyor
sevimlieyuboglu61 Kimyon siz yarın başka doktora muayene olun lütfen. Dış gebelikte olabilğr sağlığınız sözökomusu
Sanslikedi17 Kimyon keşke hemen progestan başlamasalarda düşecekse kendiliğinden düşse bende kimyasal yaşadım sonraki gebeliklerimde hep son adet tarihimin ilk gününden sonraki 5.haftada yada 6.haftada gittim doktora erken gidince böyle durumlarda progestan yazıp yolluyorlar. Ki buda anne adayını daha çok yıpratıyor ikinciyi bu yüzden kürtaj olmak durumunda kaldım.
Kimyon sevimlieyuboglu61 ilginiz için teşekkür ederim. Kendisi dış gebelik mi değil mi beklicez dedi. Olmazsa başka bir doktora daha giderim