Caglacayir Mucize25 sonuçta bu bizim hakkımız ve aşı olamıyoruz. Allah korusun hasta olsak ne olacak.
Beycahanim Ben 24 de ayrıldım hastaneden 32 den sonra da yıllık izin alıcam 4 hafta sonra doğum iznimi başlatırım
Beycahanim Mucize25 doktorum vermiyor malesef sağlık sorunun olmadığı sürece böyle bir beyanda bulunamam dedi
pbzm Mrcktl bende duydum bi evrak imzalayip gitmeden dogum sonrasi 5 haftayi kullanabiliyormusuz ama ayrintisini bilmiyorum
Mucize25 Herkes o kadar farklı şeyler söylüyorki çok post acıyorum ama hiç bu haklarını kullanamazlar yayınlamıyor
Boncukbeyinannesi Mrcktl çalıştığınız kurumda baş yöneticinin insiyatifi olabilir bu durum. Ancak 24-32 idari izinliyiz sonrası aldığımız rapora bağlı. Ben 32 de başladım çalışıyorum şuan
Boncukbeyinannesi Mucize25 doktordan hafta bildirir raporu alıp dilekçe verdim o şekilde ayrıldım 32 de geri basladim
Mucize25 Arkadaşlar bugün onay yazım geldi çok şükür 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izin verildi çok şükür şimdi sıra 32. Hafta dan sonrası bakayım ne olacak 🥰
Gul1990 Beycahanim gebesiniz ve aşı olamiyosunuz,bundan öte gerekce olur mu?calsabilir ve calisamaz raporu sizn isteginize bagli aslinda,doktorunuzun mantigini anlamadim.baska doktordan alin yillik izninizi dogum sonuna saklayin
Gul1990 Beycahanim hatta tam tersi calisir vermiyolar,devlet 24ten sonra ayirmis calismayin diye ben niye calsir vereyim ki diyolar🤷♀️
Mucize25 Beycahanim başka doktora git verir mecbur veriyor onu sen kamu çalışanısın böyle bir şey olamaz yani
Melek-16 Hepinize hayırlı olsun, gördüğüm kadarıyla hepiniz izne ayrıldınız. Benim de başlayacak inşallah. 23+0′da mı yoksa 24+0′da mı izne ayrıldınız acaba? Şu an 22+3üm ne zaman ayrılacağımı kestiremedim😅
YagmurT26 Melek-16 24+0 da doktordan 24 haftalıktır diye rapor alıp kurumunuza teslim edip idari izne ayrılıcaksınız 🥰
Mucize25 Doğumdan sonra da 2 aylık süreç kime yetecek ki bebek için ücretsiz izine ayrılacak olan var mı
Dryy Mucize25 ben 1-2 ay kadar da rapor almaya çalışıcam alabilirsem üzerine birikmiş izinlerimi de kullanıp ücretsiz izne ayrılıcam