sonos ekocak07 peki 37. Haftada çalışamaz raporu almak zorunda mıyız yoksa çalıştığımız kurum bizi direk izinli mi sayıyor
Nssyclk sonos doktorun çalışabilir raporunda tarih 5 haftayı tamamlayacak şekilde yazılıyor zaten. Örneğin 15 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında diye. Dolayısıyla 22 Kasımda izniniz kesin olarak başlamış oluyor yeniden rapora ihtiyaç yok.
Caglacayir Mucize25 memurum bende TCDD de çalışıyorum. Doktordan 24. Haftada olduğuma dair rapor aldım. Dilekçemi yazdım. Kurumumuzun yayınladığı yazıyı ve genelgeyi ek yaptım dilekçeme izne ayrıldım.
Caglacayir Mucize25 genelgede geçen bi kısmı aldım ben şuna istinaden 24. Haftamda olduğum için izne ayrılmam gerektiğini yazdım. Hiç bir sorun çıkmadı. Zaten kabul etmek zorundalar çünkü kendi çalıştığım kurum da yazı yayınlanmıştı bununla alakalı.
Caglacayir Mucize25 sonuçta seninki de devlet kurumu benimki de iki farklı uygulama şaşırdım açıkçası.
Caglacayir Mucize25 bence cimere yazmalısın yayınlanmış genelgeye uymak zorundalar. Orda amir onayına bağlı olarak demiyor.