Nur2016 annesininkelegi bana 14te erkek 16da kiz dedi. 14.haftada kordonu pipi gibi gordu sanirim. 16da direkt bacak arasini gosterdi doktor bombos hic bir sey yok😁
annesininkelegi Nur2016 benim bacak arası acıktı bir cıkıntı gördük ama ödem de yanıltabiliyor dedi doktorum😍😊 netleşir insallhh benimde. Saglıkla gelsin bebeginiz 🤲🏻💜
annesininkelegi Nvshpltk hayır 15. Haftada gideceğim tekrar cok merak ediyorum hep kız hissediyorum rüyalarımada girdi hep aklımda 🙈🙈 saglıkla gelsinler🤲🏻😍💜
Nvshpltk annesininkelegi inş cnm hayırlısı ne ise o olsun ama rüyalar tersi olurmuş 🙃15 te pozisyon uygunsa netleşir 13+3 te öğrendim ben
annesininkelegi Seydasvmn insllh öğrenirsinizz cok büyük bir heyecan 2 doktorun farklı söylemesi😍😍 tatlı telaşlar💐
Merhaba18 Haftada bacak arası çıkıntı var ama dr olgunlaşmamış dedi yüzde 51 erkek dedi hala bekliyorum
annesininkelegi Merhaba18 ne kadar da bekletmiş annesini 😍😍 saglıkla gelsin insallh tam gösterir gittiğinizde
Slnilayda annesininkelegi 22. Haftada xikingi var net degil erkek gbi dedi 25. Haftada ozel bi hastane kesin kiz dedi 22. Haftya kadar hep kapali dediler bn anlmadik dr gosterdi bu kiz organindue ams bn onu bildginiz cikinti gordum ve hep erkek hissediyirdum dr kesin kiz dedi acba degsr mi bilmedim
annesininkelegi Slnilayda kesin dedilerse değişmeyebilir ama beklemekte fayda var tabi insan arada kalıyor net olsun istiyoruz hep😊
Merveeetoprak annesininkelegi 12+2 de çıkıntı göremedim dedi umarım değişmez, sabırsızlıkla 3 hafta sonrasını bekliyorum😍
annesininkelegi Merveeetoprak insllh gönlünüze göre olur🙈 benimde gönlüm ilk bebeğim olacagı için kızdı ama erkek galiba 🥰🥰saglıklı olsunlar 🤲🏻💜
Pinklovee annesininkelegi iki oğlumda da 12haftada erkek gibi ama tam emin olmayın 16da kesinleşir dedi ikiside doğru çıkmıştı 3numarayı çok merak ediyorum 😁💕
Pinklovee annesininkelegi Bu arada rüyamda da hep kız gördüm ikisinde de hep kızım olacak sandım bunda da esmer Bi erkek bebek gördüm hayırlısı sağlıkla gelsinler cinsiyetin onemi yok kendi canın sana çook tatlı gelecek 💕
annesininkelegi Pinklovee oyy tabiki öyledir şimdiden cok farklı sahiplenme duygular oluyor içimde 😍saglıkla gelsinler en büyük duam 💜🤲🏻
Merve2016 16+2 de erkek dedi degisirmi dedim yok dedi ama burada öyle şeyler okudum ki şuan hiç emin değilim tekrar bı doktor daha erkek derse alışveriş e başlıcam
Humaninannesi20 annesininkelegi 12.haftada doktor erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek demişti 17.haftada kızçem anne ben kızım dedi ama belki değişir diye hiç o fikre alıştırmamıştım kendimi annem battaniyelik ip aldı pembede gönlüm varken gri aldırdım detaylıda da kız olduğu anlaşılınca pembişli hayallere başladık 😁