Nida__ En son 15 gün önce kese görünmüştü doktor 15 güne gel kalp atışı dinleyelim dedi. Perşembe gidiyorum, hem çok heyecanlıyım hem de endişeli. Anneler bana dua ederse çok sevinirim. ❤️
Cansel2524 Nida__ endişelenmemene canım benim benim de 7 haftamda dinlemişler inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını. İlk gebelik mi??
Merve8494 Nida__ inşallah duyarsınız kalp atışlarını benimde kese gözüktü 15 20 gün sonra gel dedi persembe gunu gittiğimde 8+6 olucam inşallah bizde duyarız minigimin kalp atışlarını 🤰🏼🌸😇🥰
Esoo0698 Dualarım seninle bizde çarşamba gidicez kesede bebeği göremedik inşallah sen kalp atışını duyarsın bende bebeğimi görürüm ❤️🙏
Nida__ Esoo0698 çook teşekkür ederim 😊 amin inşallah 🙏🏻 Doktor keseyi gösterince bile inanılmaz hissettim kalbi de duyunca bayılırım 🙈
Elif19851985 Esoo0698 kaç haftalık Ken goremedin canım aynı durum bende de var crb bende gideceğim inşallah gorurum
Cansel2524 Nida__ benim de ilk o yüzden heyecanlı endişeli ve sabırsız oluyor insan ama büyüdükçe hele bide hareketlerini hissetmeye başlayınca bunlar yerini daha sakinliğe bırakıyor☺️☺️
Nida__ Merve8494 benim senaryo ile aynı sizinkiii. Siz de yazın doktordan çıkınca bende Perşembe sabah gidecem kısmetse şimdiden heyecanlıyım. ☺️🥰🙈