Duygu_ Çarşamba günü aşılama yaptıracağım ilk defa mikroçipli olacak, aşılama yaptırıp ilki tutan var mı kaç yumurtanız gelişmişti🙈Yorumlarınız benim için çok önemli🌸 Çok umutluyum 🤲🏻
Bsrozdmr1305 Duygu_ yarın bnmde kontrolüm var bu hafta bnde aşılama olacağım büyük ihtimalle 😌iğnelerim bitiyor. Sebepsiz iki yıldır gebelik olmadı bakalım aşılama tutacak mı🥰
Sureyyaa Duygu_ bende aşılama yaptırdım canım ilk seferde tuttu hemde tek yumurtam gelişti sadece inşallah sizinde tutar güzel haberler alırsınız 🙏
duyguuudmr Duygu_ Benim aşılamanın 7.günü sonuçları bekliyoruz 1 haftamız kaldı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Duygu_ Bsrozdmr1305 ay inşallah tutar hadi hayırlısı ben 2 kimyasal 1 boş gebelik yaşadım 1 senedir hamile kalamamıştım bakalım nasip🤲🏻
fatosd84 Bsrozdmr1305 benimde sebepsiz olmuyordu bebeğim aşılama oldum tutmadı doktorum 2.nci yapmayalım senin çocuğun olur git gez dolaş sağlıklı beslen kafanı boşalt dedi öyle yaptık eşimle 17 ay sonra hiç tedavisiz rabbimin izniyle bebeğimiz olacak inşallah 16haftam bitiyor maşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲
Angels-35 Bsrozdmr1305 benimde sebepsizdi 2 sene olmadı ilk aşılamam tuttu keşke daha önce yaptırsaydım diyorum inşallah sizinde hemen tutar 🙏
Duygu_ duyguuudmr amiiiin inşallah💕güzel haberini yazarsın inşallah🤩 kaç yumurtan oluşmuştu milimlerini hatırlıyormusun🙈
Minikmucizemizz duyguuudmr aşılama nasil oluyor bilgi verirmisiniz bu ay olmazssa bende yaptiricam hiç bi bilgim yok
Ys081 Kızlar merhaba kendime yakın şeyler görünce çok hevesleniyorum çarşamba günü bende nasipse aşılama olacağım 2 adet yumurtam büyümüş bu gün çatlatma iğnesi oldum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Duygu_ Ys081 bende bugün iğne vurdum kendime 2 tane otrivelle verdi doktor kaç yumurtan oluşmuş milimleri neymiş😁 bende çarşamba yaptıracağım hayırlısıyla🤲🏻
Bsrozdmr1305 Duygu_ benimde cuma aşılama olacak şuan 18mm bir yumurta gözüküyor diğerleri henüz küçük
Bsrozdmr1305 Duygu_ neden iki iğne ? Kusura bakmayın merak ediyorum aynı süreçte olduğum için ve iğneden kaç saat sonra aşılama olacak 😌
Duduars Duygu_ benim ilk asılamada tuttu canim kac yumurta buyudu hatirlamiyorum suan 27 haftalik hamileyim 🙂Rabbim sizlere de güzel hberler almak nasip etsin inşallah
Duygu_ Duduars ayyy ne güzel🤩 amiiin canım🌸 Rabbim seninde hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin 🤲🏻
Duygu_ Bsrozdmr1305 estağfurullah, valla iki iğneyi niye verdi bilmiyorum araştırdığımda genelde 1 tane yapılıyor benim sağda ve solda 19 mm olmuşlar dün gece 11 de vurdum göbekten 36 saat sonra yarın sabah 11 de aşılama olacak 2 yumurta oldugu için mi 2 tane iğne verdi acaba diye düşündüm ben🤔🤷🏼♀️
Duduars Bsrozdmr1305 canim benim aşılamada da doktor ctlatma ignesini 2 tne verdi ikisini gobekten vuruldum sanırım hemen çatlasın daha etkili olsun diye olabilir
Bsrozdmr1305 Duygu_ bnde ilk defa duydum iki iğne o yüzden şaşırdım 🙈vardır bi bildikleri ay inşallah hayırlı bir sonuç alırsın da bize de umut olursun 🥰sebebi neydi aşılama yaptırmanızın ? Ve ne zmndır gebelik oluşmadı ? Biz iki yıldır sebepsiz olarak mücadele ediıyoruz 😌
Duygu_ Bsrozdmr1305 amiiin inşallah 🌸 bugün yaptırdım bakalım inşallah tutar 🤲🏻 2bucuk senedir bebek istiyoruz 2 kimyasal 1 boş gebelik yaşadım kürtaj olduktan sonra 1 senedir hamile kalamadım o yüzden aşılama yaptırmak istedim bir sorunumuz yok kan pıhtılaşması çıktı bende sadece
Duygu_ Ys081 ben aşılamayı yaptırdım 5 dk bile sürmedi 1 bucuk saat yattım hastanede şimdi de evde yatıyorum yumurtlama ağrısı ve doktorun söylediği gibi biraz kanamam var sen ne durumdasın merak ettim ☺️