Bgmky Ozlemmzenginn hemde nasıl 😊 doktor bana cinsiyeti söyledi inanmadım başka bi doktora gidip teyit ettim 😂 cinsiyeti değişti diye çok hikaye okuyoruz sonuçta 😂
Mucizem199 Ozlemmzenginn aynen öyle canım ben beşiğini aldım bugün elime ulaştı zaten aldığım renk hem kız hem erkeğe olan bişey bekliyemedim,😂
Deletedmom95 Ozlemmzenginn az sabredin 😅 bizde 18 haftalığız hala tam bilmiyoruz. Doktor erkek gibi dedi ama emin de olamadı😅 açmıyo bacakları 😂 detay lı ultrason u bekliyoruz oyuzden 🤗
Melisaasilem Ozlemmzenginn arkadaşım 12 haftada öğrendi hemen doktor beni de 12. Hafta İçin çağırdı bakalım daha vaktimiz var
Sinemarslannnn Ozlemmzenginn 16 dan önce çok emin olamıyorlar 12 de kıza benziyor ama emin değilim dedi 16 da kesin kız dedi bana
Muhabbat Ozlemmzenginn cnm 13 değil 12 olsada belli oluyor genelde doktorlar bı şeyde nasıl diyorlar unutum😁😁yani diyorlar kesin olmasada
Neslihankk Ozlemmzenginn 14 haftalıkken özel bi doktora gittim renkli ultrasyonla %100ogrendik oglusumuz olucağını 💙🦋
[silindi] Ozlemmzenginn Kıza benziyor çıkıntı görmüyorum dedi ama emin konuşmadı erkekte olabilir dedi