Eee1 Evci 11 ile 14. Haftalar arasinda yapiliyor canim. Sen nasil istersen 13 e de kalabilir. 11 de de yaptirabilirsin
insan_insan kerimannesi göbekten yaptı ense ve burun kemiğini ölçtü kafa tası kapanmış dedi. Sonra sorular sordu ona göre form doldurdu. Formla birlikte gidip kan verdim
Aslim22 Evci bence 11 haftayi biraz gecmeli ben 11 haftalikken gittim ense kalinligi ve burun kemigine bakildi ama kan alinmadi bence beklemelisin canim ama yinede sen bilirsin😍💜
Selincansu123 Duyguscuk cinsiyetiniz söyledim peki Dr bende 12+3 te yaptiricam da cinsiyeti söyler mi diye merak ediyorum
Duyguscuk Selincansu123 Hayır söylemedi ben de sormadım çünkü 16 dan önce üreme organı tam oluşmuyor. 17. Haftada gidicem inşallah cinsiyet için.
Oyagunaydin Kızlar bende yaptıracağım 1 haftaya kadar gecen gün doktorum 2.5 ölçtü ense kalınlığini birde şükür ki burun kemiği varmış dua eder misiniz bana temiz çıksın sonucum 🤲🏻😣
Sanslikedi17 Evci ben 11+2 de dün yaptırdım doktorum sevk verdi fikrimi sormadı ama bence erken azıcık 13 filan olsunda belki cinsiyet tahmininde bulunur ☺️