Bu arada Doktor tavsiyesi olarak da bilgi vermek isterim ilkbaşlarda gizem uluutkuya gitmiştim çok aşırı memnun kaldım ama sonradan jinekolojiye geçmiş sonra karolin ohanoğluna aldım biri yazmıştı kibar bilgili diye hiç ama hiç memnun kalmadım uzun süre kontrole gelmemiştim hatta acilden giriş yapmıştım sancımda çıkmıştı muayene bile etmedi beni tansiyon ölçülmüştü ona bile bakmadı normal mi diye dedim bebeğin pozisyonu nasıldır normal doğum olarak mı gözüküyo diye bana diyo ki bakmak lazım zaten doktorlar ona doğum da karar veriyo haftam da ileri gözüküyodu normalden hiçbişey yapmadan eve geri dönmüştüm memnun kalmadım doğumdan sonra acile gitmiştim orda da biraz hastalarla kibar konuşmuyo ilgili değil polikinlikte gitmedim ama acilden ateşim vardı gitmiştim eralp bulutlar mı ne galiba o kadar kibardı ki bütün tetkikleri yaptı alttan muayene karnımdan ultrasonla çok detaylı bakmıştı ayrıca bekletmişti doğuma gitmişti kusura bakma canım beklettim seni dedi hep canım diye konuşarak söylüyodu herşeyi çok kibardı tavsiye ederim acilde böyle iyiyse polikinlikte daha iyidir ben randevu bulamamıştım doğumdan önce