[silindi] Bugleemm Hep tatlı yiyorum ekşi hiçbir şey canım çekmiyor istemiyor doktorum kıza benzetti en son 😂
Bugleemm 41esra ben de ekşi çok istiyorum turşu suyu özellikle resmen içiyorum kesin oğlun olacak senin diyorlar 😂
Bugleemm irva ben de çok turşu yiyorum görünce bile ağzım sulanıyor hemen aa erkek olacak ben de oğluma hamileyken turşu yedim diyorlar acaba diyorum ben de yoksa hakkı mı geliyoor😄😄
Bugleemm [silindi] kaç haftalıkken benzetti canım ikili tarama için çağırdı doktorum bayramdan sonra o zaman 12 haftamız bitmiş olacak acaba öğrenir miyim ben de cinsiyeti🙈
Bugleemm irva sağlıkla gelsin dee hakkı ayşe hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsunn 🙈 işte böyle büyüklerimizden duyma hurafelere malesef kulak asıyoruz 😄
Gulcan0187 Bugleemm ben ikili testte öğrenmiştim cinsiyeti 12+3 te. Bebeğin bacakları açık ve hareket halindeydi diye görebilmiştik. Erkek bebeklerde cinsiyet daha kolay öğreniliyormuş. Kızlar kendini göstermiyormuş diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
[silindi] Bugleemm 11+2 de ikili testimde bacak arası boş dedi ama sonra erkekte çıkabilir dedi bende 27 sinde gideceğim 14+4 te inşallah belli olur doktorum 14 te söylerim dedi ama bilmiyorum bende 😊😊
Bugleemm Gulcan0187 demekki artık eskilerimizin o sözü değişti ye ekşiyi doğur ahmeti ye tatlıyı doğur ayşeyi 😄
irva Bugleemm Dimi doğru diyorsun o yüzden şimdi büyüklerin dediklerini sallamıyorum ben.🤣 Hepsi dümenci.
Bugleemm YenidenAnneOlmak oohh bir de salça mı 😄 ben salçalı şeyler yiyemiyorum hiç ama turşu ekşi ve yoğurtlu şeylere hayır diyemiyorum mide bulantılarım çok çünki ilaçla ayakta duruyorum 🙈
-Minnaklarin-annesi- İkiz hamileyim canım hep deli gibi erik çekti ekşi ekşi hemde tatlı isteğimi bastıramadım gel gör ki ikisi de erkek bebişlerimin 🥰
Bugleemm -Minnaklarin-annesi- maşallahh rabbim nazarlardan korusun iki bebişini de 🥰 demekki bu kişiden kişiye değişiyor ekşi tatlı muhabbeti 😀