Ayazegeaysel0606 Ayazegeaysel0606 Aynen öyle sağlıkla gelsin miniklerimiz. Sizin cinsiyet ne kaç gün kaldı 😊
Elifbusra 6 Eylül gözüküyor uygulamada doktorda eylülün ilk haftası dedi ama bakalım hanımefendi ne zaman gelmek isterse 🥰
Papatya011 29 eylül görünüyor ama daha 2 ay olduğu için net bir tarih yok. Doğum şeklini bebeğin durumu belirleyecek o yüzden bekleyip göreceğiz kaçında gelecek 😊
Nilaykirikbas5516 nur_nurr benim de 13 eylül gözüküyor ama doktor dahaca bi tarih söylemedi kaçıncı haftada söylüyor doktor cnim
a_gzde nur_nurr şu an belli değil canım 🤦🏻♀️ Normalden çok korkuyorum. Çatı muayenesinden sonra belli olur heralde sezaryen mi normal mi olacağı. Bence benim çatım dar ama ben öyle hissediyorum 😄
Gzmsydr nur_nurr benimde 18 eylül de beklenen doğum ama normal mi sezeryan mi belli değil bakalım ne zaman belli olcak bayramdan sonra belli olur sanırım
a_gzde nur_nurr bilmiyorum ki ben de tam olarak ne istediğimi 🙄 kendimce sezaryen istiyorum ama normla doğum anne için de bebek için de daha sağlıklı o yüzden kararsızım 🤨
Lazanne Gulbenn hayır canım yok devlette en son raddede alıyolar sezeryana bi sıkıntı yoksa normal doğurtuyolar
Miniginannesiiii1111 nur_nurr eğer sezeryana dönersem 7 Eylül doğum Allah’ın izniyle inşallah sağ salim 😌🙈 şuan 31. Haftadayiz karar vermedim ama sezeryan olurum gibi gebelik tansiyonu var riske atmak istemiyorum 39/40li haftaları bekleyip
Miniginannesiiii1111 nur_nurr normalde dogurabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum tansiyondan dolayı çatı muayenesi vs yaparız dedi