nur_nurr Bizim bi aksilik çıkmazsa 19 eylül de kavuşurum paşama 🌸👼 Kendi isteğimle sezeryan olucam 😇 Ya siz ? ❤
a_gzde nur_nurr henüz belli değil canım. Uygulamada 14 Eylül görünüyor ama doktorum net bir tarih Vermedi
Gokselin nur_nurr Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻Benimde uygulamada o tarihleri gösteriyor ama şuan kaç haftalıksınız
nur_nurr Gulbenn sanırım devlette normale zorluyorlar canım bi sorun olmadığı sürece . Ben özele gidiyorum
Lazanne Gulbenn hayır canım yok devlette en son raddede alıyolar sezeryana bi sıkıntı yoksa normal doğurtuyolar
Nezoli Gulbenn yok canım ne olursa olsun sonuna kadar normali deniyorlar bebek ve anne de önemli bir sağlık sorunu olmadığı surece
a_gzde nur_nurr şu an belli değil canım 🤦🏻♀️ Normalden çok korkuyorum. Çatı muayenesinden sonra belli olur heralde sezaryen mi normal mi olacağı. Bence benim çatım dar ama ben öyle hissediyorum 😄
Ayazegeaysel0606 Uygulamaya göre 16 eylül görünüyor ama doktorum 24 eylül e gün verdi normal doğum olucak dedi allah izin verirse az kaldı oğluşuma kavuşmaya 🤗
Ayazegeaysel0606 Ayazegeaysel0606 Aynen öyle sağlıkla gelsin miniklerimiz. Sizin cinsiyet ne kaç gün kaldı 😊