Seyda83 YORUMLARI OKUDUMDA NE KADAR ÇOK İLAÇ İSMİ YAZILMIŞ BEN TEK PREGNOMARİN KULLANIYORUM 23 HAFTALIĞIM
Eda3545 Merve2016 bn çok memnunum kilodan ziyade bebeğin beyin gelişimi için OMEGA 3 ve vitaminler çok önemli 9 ay devam dedi doktorum faydasız olsa uzun süre vermezler.
Gulcan0187 SelinAli yan etki yaptımı sizde çarpıntı gibi mide ağrısı gibi. Ben sabah aç karnına başladım emilimi daha iyi oluyormuş diye. Dr size tok mu içiniz dedi
SelinAli Gulcan0187 eczacıya sormuştum aç içeitğimde bulantı yapmıştı süt ve süt ürünleriyle alma demişti bir de yemekten 2 saat sonra alabilirsin dedi hiçbir yan etki yapmadı bende
elfelendor DilanDag devit d vitamini, ocean mummy omega 3, magnezyum, ferrum demir hapi. 21. Hafta. Ocean mummy olmasa da olur sezon acilinca balik yersin dedi
DilanDag elfelendor bende şuan sadece ocean mummy ve magnezyum kullanıyorum balık yiyemedigim için malesef :)
Elifyasminhazal Minnakkurabiyeveannesi aaa geçmiş olsun cnm beni de sanki hafif bir kabızlığa götürüyor gibi
Minnakkurabiyeveannesi Elifyasminhazal ya kabizlik normalmisde iste diger sorunlar yuzune icemedim simdiki hapim iyi gidio
Eda_zafer_1 Kkbraaa kokusu miğdemi bulandırıyor ve iştahımı acıyor sanki sürekli açıkıyorum o yüzden ikisinide akşam yatarken içiyorum