Busraveminisi1 hhb53 anladım sadece benimki değilmiş öyleyse sorun yoktur diye düşünüyorum teşekkürler canım❤️
Busraveminisi1 Zeynepekr hmm bu detayı bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bir de dolaba kaldırmayı deneyeyim öyleyse teşekkürler😍
Nefesimolsun Mmmerve123 kan hapları aç karnına alınınca daha doğrusu yemekten en az 2 saat sonra alınınca daha faydalı oluyor😉
Merve2016 Eda3545 bana da aynı ilacı verdi doktor ama burda yazan başka kimse görmedim siz memnun musunuz ne faydalarını gördünüz bebeğe kilo aldırıyor mu
Eda3545 Merve2016 bn çok memnunum kilodan ziyade bebeğin beyin gelişimi için OMEGA 3 ve vitaminler çok önemli 9 ay devam dedi doktorum faydasız olsa uzun süre vermezler.
Minnakkurabiyeveannesi Elifyasminhazal bende decavit kullanuyordum ama kan hapi bana yan etkinyaptigi icun doktorum ozel ilac verdu icinde vitamin minarel ve bir suru sey bi hapda ddi regenesis max balik yagida iceriyormus ..bide bulantim icin prilam verdi
Jujuuu Ayse0707 Ayse0707 bende femix kullanıyorum ama eczanelerde bulmakta zorlanıyorum çoğu zaman. Sizde böyle bir problem yaşıyor musunuz
Ayse0707 Jujuuu hastaneye yakin oturuyorum o yuzden eczane cevremde cok muhakkak birinde oluyor canim
Gulcan0187 SelinAli yan etki yaptımı sizde çarpıntı gibi mide ağrısı gibi. Ben sabah aç karnına başladım emilimi daha iyi oluyormuş diye. Dr size tok mu içiniz dedi
Elifyasminhazal Minnakkurabiyeveannesi aaa geçmiş olsun cnm beni de sanki hafif bir kabızlığa götürüyor gibi
Nunuu1010 Glcn-blg-2 tsh sıkıntısı mı var sizde de değeriniz kaç benim 3.91 ben de aynı ilacı kullanıyorum doktor 2 nin altında olmalı dedi
Glcn-blg-2 Nunuu1010 evet 4 küsür civarındaydı şimdi 1,475’e kadar düştü ilaçla haftanın 4’günü tam 3’günü yarım içiyorum bitane nodülün var büyümeye başlamış dedi dr Doğumdan sonar küçülmezse biyopsi yapılacak