Nisa_nurr Kızlar 29+5im hiç iştahım yok, karnım acıkmıyor, yemek yiyemiyorum eşim zorluyor, kendim için değil de bebeğime bi zararı olur mu, kilosunda sıkıntı olur mu çok tedirginim 😖😖
Ikrasltn Nisa_nurr ayyy bende ayniyim yaz gunu hava sicak bol su içiyorum o yüzden mi ne bilmiyorum hic acıkmyorum ya
Meva-annesi Nisa_nurr bende öyleyim bu duruma çok üzülüyorum gram birsey yemek gelmiyor ıcımden sıcaklar gelmeden önce iştahım iyidi sımdı kötü 24 haftalıgız bizde
Neslihankk Nisa_nurr aksine bende doymuyorum 19haftaligim ama kahvalti yapiyim yarim saat sonra acıkıyorum 52 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum ama bu seferde sekerim dusuyo 🤷🏻♀️
betul1- Nisa_nurr 16 haftalığım aynı durumdayım iştahım hiç yok kalkıp birşeyler hazırlayıp yemek çok zor geliyor 🤦🏼♀️
ceren63 Kalorisi yüksek ama ufak şeyler yemeye çalışın. Kuruyemiş gibi… az az ve sık sık atıştırın bi sorun olmaz inşallah
Meva-annesi Nisa_nurr bende aynen öyle canım ıns sıkıntı çıkmaz sımdı süt ıctım ve ceviz yedım zar zor
Eeezgi Bebek sizin depolarınızdan çalar ama bu sefer de siz halsiz düşersiniz o yüzden kalorisi yüksek şeyler yemeye çalışın hiç iştahınız yoksa bile salata yapın içine kinoa ceviz peynir chia tohumu gb şeyler atıp kalorisini yükseltin. Ben de sıcaktan akşamları yemek yiyemiyorum çok yüksek kalorili şeyler yemeye dikkat ediyorum gün içinde de ara öğün gb bi kase yoğurda ceviz fındık ya da badem atıp yiyorum hem midemi yormuyo hem de sağlıklı aslında
Aada En azından yoğurt Muz süt ceviz badem tahin gibi yararlı şeyler yiyin çocuğu da düşünün biraz, yavrucak hiç vitamin aşamayacak zorlayın kendinizi
Meva-annesi Nisa_nurr yumurta 6 aydır hergun yedım bu hafta mola verdım artık bogazımdan gecmıyor🤦🏻♀️
Marysa Nisa_nurr haftayla değil de tamamen havalarla ilgili.. 29.haftaya kadar 20 kilo aldım 😂 şimdi 35 haftalığız ve sıfır iştah😑☹️ Eşim yedin mi ne yedin fln diyo sallıyorum bişeyler ama yiyemiyorum canım hiççççççç bişry İstemiyor☹️ Bide tam bebişin kilo alacağı haftalardayım zorluyorum badem kaşar fln ☹️ Yoksa gerçekten bizi yiyip bitiriyorlar ve aşırı halsizim ☹️