GlahBilgiliPelit esrasim cnm hiç korkma riskli zamanları atlatmışsınız hiç bişi olmaz Allahın izni ile.. belki bi kaç gün küvözde kalabilir solunum için ama sadece o kdr ☺ Kaç kg olmuş bebişin?
pPapatya Duygucoban Dün forumda yazına denk gelmiştim. Bugün sezeryan olacağına dair. Bugün hep forumda senin yazını aradım. Acaba doğum yaptı mı, bebek nasıl diye. Rabbim size bağışlasın inşallah. İnşallah tez vakitte sağlıkla evine götürmek nasip olsun. 🙏🙏☺
Duygucoban pPapatya yaaa 😊 YAPtim ama birde bana sor bole bir agri yok sutum bi geliyo gelmiyo onami yanayim bebegimemi agrimami ama zafer benim 😂
pPapatya Duygucoban Moralini yüksek tutmaya çalış. Stres yapma. 15 gün sonra inşallah kızın yanına geldiğinde ağrın sızın kalmaz☺ Maşallah miniğe 😍☺
Eses Bebeğiniz hayırlı olsun, benim de erken Doğum riskim var 5 haftadır yatıyorum , ama çok şükür saflıkla doğmuş 15 gün hızla geçer inşallah bebeginizi alıp evinize gidersiniz size düşen şimdi sadece biraz sabır 🤗 Duygucoban
cgdem_bal Duygucoban sızı cok ıyı anlıyorum bende bı pramature annesıyım. oglum 12gun kuvezde kaldı su an yanımda bugun tam bir aylık olduk cok sukur.
cgdem_bal Duygucoban 2.180 dogdu 2.265 kuvezde aldı basta verdı bıraz hergun sut goturduk sonraları ıkı kere emzırmeye gıttım derken 12gunde bıze verdı ler hıc canınızı sıkmayın minikler daha cabuk topRlanıyolar.
Duygucoban [bilinmeyen] kuzum ben bugun dogum yaptim iki gun kalicam sonra hergun 2 ila 3 arasi sutumu sagip getircem bebegimide gorucem o esnada. Burda kalmicam
Elif4334 Duygucoban aynı kiloda doğmuş kızlarımız maşallah onlara bizimde solunum sıkıntımız vardı destek aldık 3 hafta kaldı küvezde şimdi 2 buçuk aylık olduk bile rabbim size de göstersin inşallah kucağınıza alıp çıktığınız günleri zayıf diye korkma çabuk toparlanıyolar 😍🙏
Gizem0106 Elif4334 benim kuzumda solunumdan dolayı yatıyor.Bende çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum .Yarın görmeye gideceğiz inşallah güzel haberler alırız doktorundan.entübe olmuşmuydu bebeğiniz?
Elif4334 [bilinmeyen] biz kızımla ayrı şehirlerdeydik bide hastanede kalmayı bırakın çok zor bi durum gerçekten rabbim kimseye yaşatmasın 😔
Ballilokma Duygucoban. Rabbim safi ismiyle sifa versin kuzunuza ve size. Insallah saglikli uzun bie omur gecirirsiniz birlikte💜💜😌
GlahBilgiliPelit esrasim oo maşallah 200 gr daha aldır 1 2 hafta daha dayansın küvöze bile girmes Allahın izniyle 😍☺☺
Dilaa Hayırlı olsun canım ilk önce allahım kurtarsın insallah 🙏 yavrun küvezden çıkınca her gün onunla olacaksın ona odaklan sıkma canını