Busssraaagur Naznaz Aynı dertten muzdaribim🤦🏻♀️ uykusuz geceler bizi bekler😂 Mersin merkezde sayılırım Karayollarında oturuyorum😌 sen şuan nerede yaşıyorsun?
Naznaz Busssraaagur istanbuldayım canım burada dogdum büyüdüm orada okudum aşık oldum 🙂 çok özlüyorum arkadaşlarımı miss gibi deniz havasını istanbulun kaosu mahvediyor beni eşimin birliği burada yoksa coktan kaçmıştık buralardan
Busssraaagur baliminannesi06 Evladın her ikisi de ballıdır elbet ama kız çocuğu bir başka oluyor yahu😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸 isim düşündünüz mü?🤔
Busssraaagur baliminannesi06 Evladın her ikisi de ballıdır elbet ama kız çocuğu bir başka oluyor yahu😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸 isim düşündünüz mü?🤔
Busssraaagur Naznaz Naznaz Mersin her anlamda çok güzel haklısın, koşulları da iyi bir bakımdan👍🏻 umarım bir gün yine yeniden buralara yolunuz düşer🙏🏻
Rahime Busssraaagur amin inşallah tatlımm cümlemiz hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıkla bebişleri ☺
Busssraaagur GlinDirim Kız senesi diyorlardı da inanmıyordum🤦🏻♀️😀 maşallah bomba gibi geliyor bu sene kızlar😍 Allah kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
Didem Busssraaagur bir dönem çok sık geliyordum iş icabı ama şimdi masa başı oldu 🙈 gelemiyorum yolun düşerse beklerim 🤗
Didem Busssraaagur evet didemayildiz olarak geçiyor 05/12/2015 diye tarih var profilde ordan anlarsın