AbSed Sinemarslannnn Her neyse boşverin kizlar onları takmıyorum sizin desteğini güzel cevaplariniz yetiyo
SerpilAVCI AbSed ne demek canım benim. Bizler birbirimize destek olacağız ki kendini bilmezlere haddini bildireceğiz
Tgce16 AbSed şöyle o siz diyelim paket paket içiyorsunuz birakamiyorsunuz içmediginiz zaman çok sinirli stresli oluyorsunuz ne bileyim başınız ağrıyor ağrı kesici almak zorunda kalıyorsunuz bayaaaa kötü oluyorsunuz yani o şekilde bir bağımlılık var ise evet doktorlar bunları yaşamamanız adına 1-2 tane bu noktaya geleceğiniz zaman icmenize müsade ediyor
AyaYlmazYldrm Hamileanne bir siz biliyorsunuz zaten biz sizin sigara ictiginizi nerdn bilelim hanimefendi buraya yandas bulmak birz olsun vicdan rahatlatmak icin post aciliyr kusura bakmayin ama evlat soz konusu olunca empati yapamiyorum iyi aksamlar
ElifNilMom Yargılamak asla bana düşmez canım söyleyeceklerimi yanlış anlama. Ama bebeğine ciddi anlamda zarar verirsin doğduktan sonra sıkıntıları çıkar büyüyünce vs🥺 daha çok minik ve senden besleniyor ona bu kötülüğü yapmamalısın bir şekilde bırakmaya çalış
Camurcu SerpilAVCI aynen öyle kuşum eğer hoşuna gitmediyse okumasınlar yazmasinlar sıkıntı yapıp da kimseyi küçük düşürmeye gerek yok ki zaten kimseye açılamadıgi ıxin insanlar burda konuşmak sohbet etmek istiyor. Ben sigara kullanmıyorum ama eminim ki bu bi alışkanlık eminim ki o kadının da içi rahat değil ama hiç bir şey bırak demekle bırakılmaz ki. En basitinden kahve içmeyi çok seven bi insan mesela kahve içmeyi hemen kesebiliyor mu o yüzden kimseyi yargıalmak gerekmez
AbSed Camurcu Evet gerçekten günde 1 paket içerken bir taneye düşürdüm o bile beni rahatsız etti kafamda deli sorular🙂 Bende sormak istedim Fikir aldım Karar verdim Bere Bırakıyorum
SerpilAVCI Camurcu kesinlikle Canım benim çok haklı konuştun ben sigara dediğim gibi ilk gebeliğim de hiç bırakmadan kullandım ve çok hak veriyorum öyle kolay olmuyor,hele evde senin dışında içenler varsa işin daha da zor oluyor çünkü sen tam bıraktım diyorsun ortalıkta çakmak küllük sigara paketleri sigara kokuları geziyor bi bakıyorsun yine yakmışsın bir tane. Allahım herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Allahım görüyor biliyor yüreklerimizi.🤲🏻🥰
Hamileanne AyaYlmazYldrm kınamayın kınadığınız başınıza gelir ayrıca ben bilmiyorum hiç kullanmadım sadece linçlemenin bi gereği yok güzel dlle anlat ki bilsin hoşgörülü olun az
Mervenur_kcbs Deletedmom417 pilates yapıyorum ileriki zamanda da inşallah perine masajı yapacağım 🌸👍🏻💗 nasıl gidiyor hareketleri ne sıklıkla hissediiyorsun
Deletedmom417 Mervenur_kcbs cok az hissediyroum günde bir kac kere cok korkuyroum bu hafta kontrol var dr söyliycem bide pilates topunu nerden aldin hangi sıklıkla yapiyorsun
DerinAy AbSed tatlım doğduğunda ha çocuğunun yüzüne sigara dumanını üflemişsin, ha sigara içmişsin. Hatta daha bile kötüsü, direk kan dolaşımını zehirliyorsun. Bence hiç bir kadın sigarayı bırakmaya kendini hazır hissetmiyorsa hamile de kalmamalı.