Beebisimm NurseB ne güzel bir hikaye, doğurasım geldi hemen, ben de 38+2 yim hiçbir belirtim yok üstelik bebek daha doğum pozisyonu almamış bile, bu gidişle doğurmam diyorum. Umarım sağlıkla büyütürsünüz bebişi 🌸
Elsane NurseB bende 37ye kecdim doktor bu hafta cati muayinesi yapcak biraz korkuram cunki bazi yorumlara bakmisdim acilisi tetikleyir falan diyolardi
gozgoz87 NurseB hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere 😃 39+3 olduk. Çatı darlığı kısmına takıldım. Bana da doktorum android tipi pelvisim olduğunu söyledi (erkek tipiymiş) ve çocuk da kafası biraz iriymiş. Şimdi kilosu da en son 3650 idi. Kanala da giremedi hala. Doktor da bekleyelim görelim gününü bi doldursun dedi. Eğer olursa senin çocuğun kafası uzaya uzaya gelicek Farklı bi doğum olcak dedi. Bana öyle geliyor ki çok ihtimal vermiyor normal doğabileceğine ama beni de üzmemek için bişey demiyor 😞Normal doğum istiyorum ve hazırlanıyorum da hareketler yüzmeler topta hareketler vs… Sizin de dar demişler ve doğurabilmişsiniz. Hem de zor bi doğum olmadan. Benim de olabilir mi acaba diye umutlandım şimdi…
NurseB gozgoz87 bana üstten basık dedi 37de ama sorun olmaz demişti. Bebeğime 3560 dedi 3300 doğdu. Bolca squat yaptm top üzerinde 8 hareketi fln yaptım
Wonderanne NurseB Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Esra0607 NurseB Hayırla saglıkla büyütün inşallah beneğinizi . bir ebeden danışmanlık nasıl alınıyor bahsedermisiniz.
Kahve NurseB bende iki doğumdan sonra gögüs yaralarindan çok çektim eşim bugün sipariş verdi bu sefer aynı şeyleri yaşamam inşallah
miniginannesi1 NurseB hayırlı olsun canım çok güzel bir doğum olmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🌸
Nuran123- Bende yazayım bari doğuramıyorum gerçekten dün sabah nişan da geldi hala bi tık Yok kafayı yiyecem
Zatisahane4291 NurseB cok guzel bi dogum olmus insallah bundan sonrasi da guzel gecer ama bnm size sormak istedigim bir sey var 32. Haftadan sonradan perine masajini tek parmakla nasil yaptiginiz konusunda bilgilendirir misiniz
NurseB Zatisahane4291 eşim işaret parmağıyla vajina nın giriş kısmını aşağı doğru bastıra bastıra sağa sola doğru masaj yaptı parmağının uç kısmıyla içeri çok sokmadan
gozgoz87 NurseB ben de baya elimden geleni yapmaya çalışıyorum hiç oturmuyorum hep çömel kalk hareketler yapıyorum top hareketleri dediğin gibi 8 çiziyorum daireler çiziyorum ☺️ Sabahları denize gidiyorum hergün bi saat de yüzüyorum daha ben napayım 😄 kısmet artık inşallah normal olur eğer hayırlıysa bizim için